Lägenhetstitt 3

Idag var vi och tittade på en lägehet i Granlo, en trea som vi verkligen inte är ett endaste dugg intresserade av. Blä. Den var gammal, trist, sliten tvättstuga och förråd, jättesmå sovrum och fula tapeter som hyresvärden ansåg vara nya och fina...Nu hoppas vi verkligen på Skönsmon, hyresbolaget som har den har iaf tagit bort den som ledig på deras hemsida. Det betyder att någon av oss som var på visningen ska få den...Snälla vi vi vi!! =)

Idag ska vi på hockey med Pontus föräldrar. Timrå vs Skellefteå, nästan derby! Sen blir det middag och mys med dom, skönt.

Igår var vi hos Marcus och Maria. Åt pizza, kollade på Idol, åt kladdkaka, spelade Skissa och gissa, åt korv med bröd och åkte hem. Haha, en skön kväll. Sara och Bia var där och Magnusson. Lungt och skönt, förutom Tuva då som underhöll oss då inte Idol gjorde det, haha. Hon är så söt! Isa och Nora sov mest, eller iaf Isa. Nora ville mest vara med oss, och äta.

Imorgon åker jag till Piteå kl. 14.00, framme 21.25. Hotellet jag ska bo på stänger kl 13.00 på söndagar men jag ska lyfta en lur i foajen och få instruktioner hur jag ska checka in mig själv, haha spännande! Jag är lite nervös men det ska mest bli kul och bra att få mer praktisk information om allt. Hur man säljer in produkten, om jag får dator och telefon, hur det funkar med milersättning, hur ofta träffar jag norrlandskontoret...? Det blir utbildning måndag 9.00-16.30 och tisdag 8.00-14.45 då min buss går hem.

Bloggar hos Pontus nu men på deras gamla dator och den har inte heller USB-uttag så inga bilder idag heller....Lite synd med tanke på att jag fått starten till min jobbgarderob av mamma. En vit och en svart skjorta och en jättefin grå/svartrandig pullover. Tack!

So long!

Kommentarer
Postat av: Jeanette

Läser varje inlägg och hänger med i lägenhetssvängarna, håller tummarna för att ni får lgh med villakänsla som ni ville ha!! (Vi har också köpt lgh förresten, skriver mer om det en annan dag, hämtar just nu igen mig efter en sväng magsjuka, blä)

Postat av: Linda

Ja en sån där standardlägenhet är väl inte ens högsta dröm förstås, men de kan ju bli mysiga också med rätt prylar och mycket kärlek:) Men hoppas ni får den lgh ni vill ha...

Tack för jobbtipsen, har faktiskt tänkt mycket i de banorna själv då jag skrivit och tror jag fått fram varför jag ska ha jobbet. Vore sjysst om du hittade brevet, men annars nöjer jag mig med lite de råd du gav...kramiz

2006-11-19 @ 12:05:54
URL: http://livetilidkoping.blogspot.com
Postat av: Linda

Förresten, hur får man sådana där mönster som jag såg jeanette ha här på dessa bloggar...?

2006-11-19 @ 12:07:08
URL: http://livetilidkoping.blogspot.com
Postat av: Eva K

Hihi, precis lika lång tid som det tog för oss att åka bil från Hjo till Sundsvall! (Med ett par matpauser förstås) Sverige är ett avlångt land!

Jag tittade efter dej på Storgatan i lördags men du höll dej väl inne förstår jag...:)eller om det var då ni kollade lägenhet. Håller tummarna för att ni får något bra - det är ju jobbigt att behöva flytta flera gånger för att få något där man trivs.

2006-11-20 @ 18:37:58
URL: http://evaihjo.blogspot.com
Postat av: jannice

Jasså ni har spanat i Granlo, där bor vi nu! Synd att lägan va dålig, det är faktiskt riktigt soft att bo här.
Måste få fråga dig som van bloggare hur får du in flera bilder i samma inlägg??

2006-11-21 @ 20:57:03
URL: http://yanie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback