Lägenhetstitt

Ringde Mitthem idag och de krossade så smått mina och Pontus våta drömmar om Södermalm. Det är deras populäraste område och de båda lägenheterna vi skrivit upp oss på hade Mitthem valt några andra spekulanter som ska få titta före. Och som hon på Mitthem sa; de som tittar slår ofta till då det gäller Södermalm. Blä, all that planning with the topz for nothing!

Hon erbjöd oss dock en 3:a på Sallyhill som faktiskt är ett trevligt område med, nära stan och ännu närmare mamma och pappa. Den är ledig nu och är på så kallad "snabbuthyrning" pga att de ska bli stambyte i vår. Detta blir så klart lite joxigt då det innebär massa gubbar i blåställ som ska byta rör och grejer men det innebär också helt nya rör, nytt kakel, ny toasits etc. Fräscht! Vi ska titta på den idag kl 14 så får vi se vad vi tycker. Av ritningen att döma så tycker vi att vardagsrummet är för litet (baj baj matbord) och att det känns väldigt stereotypt lägemhet. Men med lite schyssta möbler och grejer kan det kanske bli bra?!

Sen ska vi till verkstan idag med, pappa skulle kolla om han hade några bättre vinterdäck än de vi har på nu till BILEN. Hihi, snäll pappa och fin bil! =) Jag körde för övrigt den absoluta merparten igår, typ 50 mil!

Kläder: Stuprör, turkos skjorta, fejk Canadian Goose (kallt här i s-vall), svarta skor
Humör: Hoppfull inför Sallyhill
TV: CSI? Middag hos Bäckströms, mysigt!

Kommentarer
Postat av: Pontus

Baby! Du kanske vill vara med och laga middag också rent utav? Nu ska vi kolla lägenhet i Umeå! Det är mycket med lägenheter nu för tiden..

Postat av: Jennie

Wow var väl att ta i lite, Lina! haha. Synd på lägenheten på södermalm... lycka till med nästa. Vi kollar ju oxå efter lägenhet, men vi har inte så brådis, vi har ju ända till juni på oss! Läser här ovan att ponta ska kolla lgh i umeå, jag skulle såå vilja bo där om det bara fanns jobb... men men. Det är iaf supermysig stad! Ponta har ju Richard där uppe om han inte hittar nåt med en gång! Bra va?!

2006-11-13 @ 15:28:18
URL: http://jennie77.blogg.se/
Postat av: Maria

Välkommen hem! Synd på eran dröm om Södermalm... men Sallyhill är inte fy skam heller, nära OSS dessutom=)Känns det skönt att vara hemma nu då? Ni kan väl komma upp och hälsa på oss nån kväll!?

2006-11-13 @ 15:39:52
URL: http://lindstrombarn.blogg.se
Postat av: Eva K

Nej, Sallyhill är ju inte så tokigt. Och ledig omgående! Men visst "ställer man in sig" väldigt snabbt på det man önskar sig och KANSKE har en chans att få...
Jag håller i mig med näbbar och klor för att inte bli alltför fast på min praktikplats om det nu skulle visa sig att det inte funkar. Än så länge är det superbra utsikter, men som sagt. (Efter en dags jobb!)

2006-11-13 @ 16:53:47
URL: http://evaihjo.blogspot.com
Postat av: elinis

Hej Lina! Aj vad tråkigt med lägenheten, ni som i princip redan flyttat in (iaf mentalt) Väntar med spänning på otvärdering av lägenheten i sallyhill! Kan vara jobbigt med stambyte men som du sa, det blir ju fräscht efteråt!:) Nu ska vi käka plättar med fruktsallad och vaniljglass och kolla på nyaste desperate!

2006-11-13 @ 23:32:20
URL: http://elinis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback