Ledsamt och tungt

Shit va jobbet är en stor del av ens liv. Nu då jag tycker att jobbet är svårt och...hm, obekvämt, skumt ord kanske men så känns det, så blir jag nestämd. Det påverkar jättemycket. Åh, jag vet inte hur jag ska göra med alltihopa.... Imorgon har jag fem kundbesök som jag ska ge järnet på iaf! Jag får väl bita ihop så blir det bättre med tiden, eller?!

Kommentarer
Postat av: Maria

Kämpa på! Du kommer snart in i jobbet mera. Det är ju en stor förändring att gå från studentliv till arbetsliv. Hoppas kundbesöken går bra i veckan!

Postat av: elinis

hej igen! tråkigt att det känns så motigt med jobbet men det kommer säkert bi bättre när du kommit in i det mer, allt känns ju jobbigt när man känner sig helt oinsatt, typ som med matte du vet! ;)
Jag är övertygad att du kommer göra ett bra jobb, sen om du inte gillar det i längden så är det ju bara att söka annat under tiden, du har ju inte skrivit ett livslångt kontrakt!
Nu är det snart snart som texas kommer, idag har vi inhandlat alla saker och ting han kan tänkas behöva! Ja, det är jobbigt att F är så totalt av på att flytta hem.. jag vet inte vad jag ska locka med!
Lycka till i veckan!

2006-11-27 @ 23:37:58
URL: http://elinis.blogg.se
Postat av: Stina

Hej Lina! Livet som arbetslös är inte heller så fantastiskt. Detta skrevs i tillfällig ilska av mig själv efter att ha lessnat ur helt;
http://www.arbetarbladet.se/index.php. Kämpa på lite till nu och funkar det inte är det bara och säga tack och hej. Kram

2006-11-28 @ 09:33:30
Postat av: Stina

Hm, sorry länken funkade visst inte. Det var iaf en snäsig insändare där jag ratar arbetsförmedlingen och föreslår att dom ska byta namn till arbetslöshetsinstitutet. Jag behöver ett jobb så jag har annat att göra om dagarna, haha...

2006-11-28 @ 09:36:05
Postat av: Jeanette

Kämpa på tills du hittar ett jobb som du tror att du skulle trivas bättre med. Det är en STOR omställning att börja jobba efter studierna, man känner sig bunden och att man inte hinner med nåt när man är ledig. Sedan ställs det helt andra typ av krav på jobbet än när man pluggade. Men det är alltid trevligt när lönen kommer! Håll ut och tänk positivt, se det här som en bra erfarenhet och som en period av ditt liv bara :-) KRAM!!

2006-11-28 @ 13:45:37
URL: http://vardagsdagar.blogg.se/
Postat av: Eva K

Jag känner med dej, men försök att ge det t ex tre månader eller så. Det KAN bli bättre när man kommer in i det! Och söksöksök under tiden på det du hittar.
Håller f ö fullständigt med Stina här ovanför. Tycker det kunde heta bidragsförmedlingen, för det är ju deras huvuduppgift. Vill man ha någon "åtgärd" eller anställning så nog sjutton får man fixa det själv! Dessutom är ju vi så pass utbildade så vi skulle kunna lära dem det som ingår i deras kurser! De borde ha en specialavdelning för akademiker och andra olika grupperingar och inte dra alla över en kam.

2006-11-28 @ 14:59:31
URL: http://evaihjo.blogspot.com
Postat av: Pontus

Hey Baby!

Hoppas verkligen att det kommer en vändning snart, om någon vecka eller så. Jag slår vad om att det också kommer att kännas bättre så snart vi har fått tag i en lägenhet så att du har ett eget högkvarter att utgå ifrån; det måste vara väldigt frustrerande nu att behöva yscha omkring för att skicka sakerna osv.

Håll ut! ;0) Ser fram emot lägenhetsvisningen ikväll!

Puss, Pontus

2006-11-28 @ 16:11:06
URL: http://pontusbackstrom.blogg.se
Postat av: Lina

Åh va snälla alla är med mig! TACK! =) Jag har haft ett väldigt trevligt möte idag, inget sålt men ändå, haha. Hon skulle dock prata med sin chef och försöka övertala honom om att köpa. Hoppas! Jag måste nog börja aktiviera mig på kvällarna så jag har nåt roligt att göra....

2006-11-28 @ 17:10:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback