Ännu en helg förbi (och ännu en tanta)

Jaha, så var det måndag igen då. Har precis haft en salstenta så det gör nästan ont att blogga. Skrev hårt och länge så jag har alldeles ont i högerhanden! Men jag tror det gav resultat, det blir garanterat ett G iaf, skönt.

Helgen har varit jätteskoj och skön. I fredags gjorde jag och Pontus något så ovanligt (nej, inte ironiskt) som att dela på en flaska vin till maten. Det blev lövbiff fyllda med vitlöksphiladphia med gräddsås (matlagningsgrädde) pasta och rött vin till. Grymt gott och mysigt. Vi drack upp det sista vinet på loggian och vi lyxade t om med med en avec efter maten i form av whisky (pontus) och hasselnötslikör (lina). Haha, hur medelålders är inte det?!

I lördags hade vi Johan och Jossan på middag. Vi hade inte träffats på flera månader så det var grymt skoj! Vi bjöd på en ny rätt: kycklingsfiléer fyllda med salami och en kräm bestående av kesella, soltorkade tomater, honung, vitlök, dijonsenap, salt, peppar och timjan. Sen lindade man bacon runt kycklingen, lät dem bli helt klara i ugnen i gräddbad och så pasta till. Jättegott! Till efterrätt hade vi stekt ananas (stekt i råsocker) med glass, också grymt gott!

Igår var det långpromenad, läsning till dagens tenta och Ondskan på TV. Skön helg alltså!

Kläder: Nyinköpta psykaldeliska t-shirten/tunikan, jeans, bruna stövlar, brun skinnjacka
Humör: Skönt att geografikursen är slut!
TV: CSI NY

  

     


Kommentarer
Postat av: Maria

Men gud vad hungrig man blir när man läser ditt inlägg, låter smaskens det där!!

Postat av: Jeanette

Håller emd Maria! Kanske kommer receptet med i nästa inlägg? ;)

2006-10-30 @ 18:31:41
URL: http://vardagsdagar.blogg.se/
Postat av: elin

ja det lät himla gott, båda rätterna.. Helt plötsligt känns vår middag, köttbullar o stuvade mackisar väldigt torftigt!! Fina bilder du lagt in! Hoppas tentan gick bra, kolla in på min blogg om du vill se valpbilder från idag, tre veckor gamla!

2006-10-30 @ 19:05:54
URL: http://elinis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback