Jobbjakten fortsätter

Så där ja, nu har jag skrivit och mailat (tack gode gud att de flesta vill ha ansökningar via mailen, hade blivit ruinerad annars!) min kanske 24:e ansökan? Denna tjänst var placerad i Umeå. Vore gött med ett gemensamt hem ändå...1,5 år utan baby, nja...Jag är nog kanske mer "beroende av honom" (på ett bra sätt!) än jag trott. Vill inte vara ifrån honom mer än nödvänigt ju! 

Jag ska från och med nu skriva upp vilka jag skickar till och när, kan vara bra att veta. Som Pontus sa igår, "de kanske vill veta det på Arbetsförmedlingen då du skriver in dig där"...Ja,det vill de kanske. Usha, vill inte tänka på Arbetsförmedlingen. Känns som ett misslyckande att gå in genom deras dörrar på något sätt. Och nej, jag vet ju att det inte är det och att de kanske kan göra något bra, även om man givetvis tvivlar då det visade sig att varje förmedlare förmedlar 8 jobb/år....Fast jag använder ju AMS hemsida då jag letar jibb å på ett sätt är jag ju redan deras "klient". Det är rätt puckat att jag inte får skriva in mig som arbetssökande nu. Anledningen är att jag studerar och därav inte är tillgänglig för arbetsmarkanden. Men hallå, mitt pluggande just nu är ju en egenpåhittad arbetsmarknadsåtgärd?! Skulle jag få ett jobb (inte vad som helst och vart som helst kanske....) skulle jag ju hoppa av direkt!

Psykoarbetsmarknad! Bajs! =(

Kläder: Lite "slitna" stuprör, vit jättesöt blus/t-shirt med dekorativa "hål" i nacken, bruna stövlar utanpå jeansen, mörkbrun skinnjacka
Humör: Arg på att vara arbetslös, mycket bättre än att vara ledsen!
TV: Jogging och mys ikväll, P åker till STHLM imorgon och bir borta hela helgen. CSI kanske?


Kommentarer
Postat av: Maria

Hej! Men vad Pontus flyger och far! Trist att vara gräsänka... Är själv ensam med ansvar för två små från tidig morgon till sen kväll nu, lite tufft är det allt utan någon avlastning när Marcus jobbar så här mycket, igår kom han hem tio på kvällen :( tur att det snart är helg. Ha det!

Postat av: Jeanette

Att kliva in på arbetsförmedlingen och säga " Jag vill anmäla mig arbetslös" är INTE kul när man pluggat i 3,5 år. Tro mig. men jag gjorde det och jag överlevde ;) Dessutom dröjde det inte många dagar innan jag fick jobb efter det! men dock inte genom arbetsförmedlingen, utan på eget bevåg... Själv är bäste dräng, verkar det som när det gäller arbetsförmedlingen tyvärr. Jag håller tummarna stenhårt för att du får något utav de jobben du sökt! kram!

2006-10-19 @ 14:53:11
URL: http://vardagsdagar.blogg.se/
Postat av: joss

Va härligt att ni är så kära, kärlek är bästast i världen! Lycka till med jobb.

2006-10-21 @ 16:58:20
URL: http://prinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback