Lustgården på TV3

Slötittar på "Lustgården" på TV3 och jag känner en lätt avsmak inför programmet. Har jag iofs gjort redan från start men är det inte så att programmet snarare driver på om hur man ska ha sex snarare än att prata om hur man har sex? En tjej snackar glatt om hur hon och hennes kille brukar ha sex på bibliotekstoan medan Tilde (mest) fnissar och säger typ "wow"....Känns lite som jag kan uppleva vissa tjejfester: alla snackar om hur mycket sex/konstigt sex/kul sex de har men inget vill ju prata om de har lite sex/vanligt sex/tråkigt sex. Förutom Maria Å som för en tid sedan sa typ "ibland orkar man ju inte ens ha sex", tack Maria! Alla känner vi så ibland.

Jag menar inte att man inte ska ha sex på toan, eller var man nu vill, men programmet känns fel. Det känns oseriöst trots de sackars sexupplysarna som ständigt försöker höras över Tildes och Dajanas garv och fniss. Lustgården har misslyckats där "Fråga Olle" har lyckats!

Länkar

Har länkat en del nya bloggar från min blogg. Om nån vill bli borttagen, säg till!

Fjällen!

Funäsdalen bjöd på massa snö (ca 1,30 m), sol, vind och snöstorm - klassiskt aprilväder alltså! Vi åkte bräda, åt och drack gott, bastade och bara myste, hur skönt som helst!

Från snö till strand...Vi har bokat Thailandsresa!! 2-18 mars 2008 ska tillbringas på Koh Chang och hotellet Kacha Resort, yeah! Jag längtar så mycket! Vi blir en hel hög som åker: jag, Pontus, Mamma, Pappa, Bia, Sara, Isa, Marcus, Maria, Tuva, Nora, Ulla, Håkan, Eva. Haha, 14 pers! Hur kul som helst, men givetvis ska vi inte umgås i flock i två veckor, nej alla gör som dom vill när dom vill. Vill nu!! =)

image183
Vackra, vilda fjällen

Alex och Pontus

Vilt var det ja...

Men vi stod emot!

Pontus är söt i min bandana

Paus i värmestugan

After ski på balkongen


Vår!!

Ja, nu är det på gång! Utemöblerna är putsade och på plats på balkongen där de fnfina påskliljorna blommar och jag har nu äntligen fått (fått och fått, smakar det så kostar det...) mina Ray Ban! Hämtade dem idag och de är superfina. Dock blev jag lite besviken då jag insåg att Ray Ban-loggan (den vita som alltid är i högra glaset) inte var med på de slipade glasen....Hm, jaja. Det står iaf Ray Ban i dem vid "hålla-upp-på-näsan-grjen" så om det är nån som jiddrar så har jag bevis! Haha, det och att jag numer är fattig som en kyrkråtta vilket också är bevis om något....

På jobbet är allt super som vanligt. Lagom mycket folk vilka till 99 % är trevliga, kanonarbetstider och ännu bättre arbetskompisar. Tack
Elle och Anki! Har bara två arbetsdagar kvar den här veckan för på torsdageftermiddag åker jag till fjällen, wiiieee!! Toklängtar verkligen! Synd att det blir relativt kort tid men vi får göra det mesta av det. Snackade med Jessica igår och hon berättade att Funäsdalen (ja, dit ska vi) fortfarande har 1,5 meter natursnö! Sweet! Det är jag och Pontus, hans föräldrar Claes och Marie och Pontus syrra Lotta och hennes kille Alex som åker. Vi ungdomar (haha, bara att jag skriver det bevisar väl att jag inte är sååå ung) ska åka i samma bil, vilket jag tycker ska bli skitkul även om Pontus är mer skeptisk. Det var nära att vi inte kunde ta vår bil till fjällen, bromsarna bak på ena hjulet nöp så det luktade bränt och glödde, men pappa fixade det igår. Tack pappa!

Imorgon ska jag till Vicky på födelsedagsfest, grattis Victoria! =) Ska bli najs med lite tjejsammankomst som jag förmodar att det blir. Ska då passa på att intervjuva Maria om det nya livet som faster, grattis till dig med!

Appråpå andra tjejsammankomster, gud vad jag hoppas att JKPG-gänget kommer upp till Gatufesten!! Vore så grymt att ses igen och det vore askul att få visa dem Sundsvall, staden vars perfektion jag tjatade om i tre års tid, haha.


Nu ska jag kolla till tvätten!


Yeah!


Vårfint på balkongen


Söndagspromenad till och på Södra Berget


Vi träffade på en groda i vårvärmen

Vår!!


Påsk&Plumper

Påsken var lång och proppfylld (tors-mån) med middagsbjudningar. Trevligt även om det hade varit nice med lite ren ledighet med....Men idag fick jag verkligen slappna av iaf! 

Efter jobbet  var jag och mamma på skönhetssalong för första gången någonsin, kul! Vi gjode ansiktsbehandling, aromaterapi och kroppspeeling. Sköönt! Jag köpte en plumper med, haha. Syns väl inte nån jätteskillnad direkt men det var en fin färg och den sitter bra så det får vara värt det oavsett plumpeffekt eller inte.

Så skönt med kortvecka igen, redan onsdag imorgon! Iofs jobbar jag ju på lördag men ändå...Nästa vecka blir det också kortvecka för då åker vi till fjällen, wiiieee! Jag, Pontus, Lotta, Alex och Claes och Maria. Hoppas mina Ray Ban är klara då så jag kan sola i backen. Jodå,jag har beställt fint väder! ;0)


 


image173
Nora på middag hos oss. Storasyster Tuva och kusin Isa fick vara med faror och farfar


Nora, pappa Marcus och Pontus hugger in på Pontus goda mat


Pontus och jag


Sara och Maria äter...haha


Sommarskopremiär!

Idag är dagen med stort D för idag ska jag ha på mig mina nya militärmönstrade ballerina/tygskor. Nu är det alltså sommar, haha, skönt! Dock har jag nylonstrumpor i dem, något jag hatar men vad gör man då man är desperat efter vårskor men termometern bara orkar upp till max sex grader....

Idag ska jag nog beställa ett par Ray Ban i den klassiska pilotmodellen (Jag och Tompa!) med styrka. Bia har ett par (dock ej piloter) och han hävdar att det är den bästa investeringen han gjort. Det verkar ju onekligen skönt att slippa välja mellan att se cool ut och att inte se... alls. "Men vadå, ha linser då", kanske ni tänker? Jo, om det inte vore så att jag får huvudvärk och att ögonen blir trötta efter nån timme så skulle jag kunna tänka mig det. Eller kanske inte, jag ÄLSKAR ju att ha glasögon!

Glasögonorm and proud of it! =)


Bajs!

Skrev långt inlägg men kryssade sedan ner fönstret i tron att det var wordfönstret. Skyller allt på seg dator, haha.
Nu är jag iaf åter på Kuben efter fyra nätter hos mamma och pappa så nu blir det snart bloggning igen!