Lustgården på TV3

Slötittar på "Lustgården" på TV3 och jag känner en lätt avsmak inför programmet. Har jag iofs gjort redan från start men är det inte så att programmet snarare driver på om hur man ska ha sex snarare än att prata om hur man har sex? En tjej snackar glatt om hur hon och hennes kille brukar ha sex på bibliotekstoan medan Tilde (mest) fnissar och säger typ "wow"....Känns lite som jag kan uppleva vissa tjejfester: alla snackar om hur mycket sex/konstigt sex/kul sex de har men inget vill ju prata om de har lite sex/vanligt sex/tråkigt sex. Förutom Maria Å som för en tid sedan sa typ "ibland orkar man ju inte ens ha sex", tack Maria! Alla känner vi så ibland.

Jag menar inte att man inte ska ha sex på toan, eller var man nu vill, men programmet känns fel. Det känns oseriöst trots de sackars sexupplysarna som ständigt försöker höras över Tildes och Dajanas garv och fniss. Lustgården har misslyckats där "Fråga Olle" har lyckats!

Kommentarer
Postat av: Pontus

Babby (ännu ett smeknamn!)! Jag har sagt det förut och säger det igen: När kommer din bok om ungdomen, deras funderingar och livet därefter? Jag väntar fortfarande och jag vet att den skulle bli en kassako!
Igår var jag ute och promenarade i skogen och lyssnade på sportradion på P4; hur vuxet som helst. Satt i mig en hel ask med pastiller också och tänkte: "undra när man ska växa upp, och inse att man inte behöver äta hela asken på en gång, kanske sluta äta pastiller överhuvudtaget?".
När jag funderat klart på det gick jag hem och såg på "Return to me", kommer du ihåg den? Han som förlorar sin hustru och sedan träffar tjejen som fått hans döda frus hjärta intransplanterat?
Fasen vad jag skriver här nu då, vi kanske ska börja maila med varandra istället?
Jäjä, jag kommer hem snart!
Puss

2007-04-26 @ 13:12:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback