Inget jobb för mig, men kanske för Sara!

De ringde angående jobbet idag, jag fick det inte. Jag hade tydligen verkligen snubblat på mållinjen, den stod mellan mig och en tjej till....Jaja, shit happens, men som sagt jag har ett jobb med världens bästa chef och arbetskamrater så det känns ok även om det såklart hade varit sweet att ha fått det.

Sara däremot, har flyt. En av mina kollegor i Kyrkans Hus är sjukskriven och Sara ligger väldigt bra till att få vikariera under tiden, wiieee! Då kommer vi ses varje dag, haha!

Idag var det invägning igen, och jag har lyckats gå upp 1,5 av de 2 kilona jag hade tappat. Haha, slarvigt värre! Så nu blir ska det bli andra bullar, alltså inga alls =) Jag har inte ätit bullar nu heller men jag har ju faktiskt fuskat med socker i thé, creme fraiche, mango chutneydressing etc. Slut med sånt nu! Har iaf tränat ikväll, bräda på Friskis. Det var så kul att få köra pass igen efter en sommar med bara jogging. Men det märktes verkligen att man bara tränat kondition i sommar, fy va styrkedelen var jobbig. Hallå, har någon sett mina magmuskler?

Måste bara få spy lite galla över Alexandra Pascalidou. Hon var med i Morgon Zoo i Radio Rix igår och där berättar hon stolt att hon fick körkort trots att hon kört mot rött under uppkörningen! "Jag började prata om segregering och royalism och till slut sa inspektören att jag skulle få körkortet". Men hallå!? Hon skulle väl visa att hon kunde köra bil, inte hur allmänbildad hon var?! Vet inte vem som var dummast; Alexandra eller inspektören.
Har köpt ny mobil! Jag trodde jag skulle köpa en enkel, färgglad, gammal och billig mobil. Hm, nåt blev fel för den här är avancerad, grå (urban grey), sprillans ny och därav ganska dyr. Haha, vad hände? ;0) Det är en Sony Ericsson w500i. Tänkte lägga upp en bild men jag kan inte hitta modellen varken på sony ericssons hemsida eller google... Den liknar iaf denna (s500i) men den är som sagt grå med turkosa detaljer. Skjutlucka som går uppåt och massa skoj som t ex stegräknare. Tjusig!

image354

Därför badskum

Usch, nu är det verkligen höst! Och än har vi inte fått sett nåt av den fina hösten, ni vet dem med soliga och friska dagar. Nej, nu är det grått, blött och kallt. Det vände verkligen från en dag till en annan - sommar i lördags, höst i söndags. Igår joggade vi och fy va kallt det var! Då vi kom hem var det bara 8 grader trots att klockan var kring 20.00. Men då kröp jag ner i ett hett bad, sååå skönt! Men till rubriken då....Då man inte använder badskum så syns allt väldigt bra. Minsta dammkorn och björkfrö syns och stör lite den harmoni som ett bad annars ger. Hm, måste köpa badskum! =)

Ikväll är sista kvällen bejbi är hemma på riktigt. Nu är det back to school och umeå and back to särboliving. Jaja, det gick ju alldeles utmärkt förra terminen och nu är det bara ett år kvar sen är han färdigpluggad, skönt! Vi ska gå på bio iaf nu ikväll, mysigt. Eller, ja hur mysigt det nu är med Bruce Willis, haha.

Ciao!


Inte ett pip

Jag har inte hört nåt om jobbet. Det i sig kan ju vara lite illavarslande, eftersom de lovade svar den här veckan. Jaja, jag tänker inte roll over and die om jag inte får det, även om det såklart vore super! Jag har iaf världens bästa chef just nu. Efter en helt sjuk vecka med hur mycket folk som helst och massa spring så fick jag och Elle varsin jättefin blomma med ett kort där det stod "Bra jobbat! Trevlig helg, vila ut" + en flaska Asti Cinzano!! Hur gulligt är inte det?! Tack Anki!

Helgen har varit proppfylld med tjejmiddag + bio hos oss i fredags och lunch på stan, 30-årsfest och krog igår. Ja, kul och intensiv helg! Vi lunchade med ett par som vi aldrig umgåtts med, eller jo med killen men inte tjejen. Henke och Emelie heter dom iaf och vi hade hur kul som helst igår några timmar på Svenssons. Åt lunch och drack lite öl och bara surrade. Det var inte sista gången vi umgicks!

Nu ska jag och Pontus komma överens om vad vi ska göra idag. Han vill aktivera sig och jag vill åka ner på Slutatan och bara vara. Hm, förhandlingarna startar nu =)

Intervjun avklarad

Var på intervjun idag. Det kändes kanon, hoppas det var ömsesidigt! =)
Nu är det bara att vänta och se, wiiie!

Förtydligande

Det jag hoppas på är ett nytt jobb jag sökt. Ingen bebis än på ett tag alltså, Eva =)

!!!

Nu är det bara att hålla alla tummar man har och vänta!! =)

Lite fredag, (lördag) + söndag


I fredags åt jag och Bejbi taco hemma. Mysigt med vin och levande ljus. Efter det tog vi bussen till stan och Drakbåtfestivalen. Hm, vad ska man säga? Vi spederade cirka två timmar på 1:a parkett (ett bord i öltältet längst mot gågatan) och kunde bevittna både tårar, skratt och mammor med barnvagnar som stod i två timmar utan att sitta en enda gång (!?). Vi hade också en gissningslek; "kommer de från Fränsta eller Bergsjö?". Haha, elaka jag, men vilka andra går ner på stan i mysbyxor och boots, liksom?

På lördag drog Pontus till stan tidigt för att ro med Posten (sommarjobb) och jag och mamma och pappa åkte ner lite senare för att heja. Vi käkade lunch allihopa med Pontus föräldrar innan Pontus rodde. Tyvärr blev det ingen kavlfinal trots en mycket god insats: plats 27 tror jag av 80. Efter stan följde jag och Pontus med mamma och pappa hem. Pappa gjorde varma mackor och vi satt ute och myste till 00.00.


På söndag blev det som sagt en spontan joggingtur med bror Marcus. Efter det åt vi en fantastisk brunch här hemma, jag och Pontus. Scrambled eggs, melon, thé, juice, bröd, massa pålägg, fil.....Så kul! Vi bestämde också att man vara tvungen att klä sig fint, inget nattlinne eller så alltså. Nej, de kläder man skulle ha resten av dagen skulle på innan man satte sig till bords, hihi!

På kvällen åkte vi till Pontus föräldrar och åt en supergod middag; grillad lax med hemgjord potatissallad med bland annat supergoda "sugar snaps", typ sockerärtor men tjockare och sötare. En finfin helg!

Nu är det måndag och jag har precis sprungit runt Sidsjön, igen =) Jag har aldrig sprungit så fort tror jag. Efter ett litet missförstånd (ok, mitt fel) så spang Marcus före mig så jag sprang själv. Det blev mörkt och jättedimmigt så det kändes som om jag sprang med presumtivt överfall. Det är iofs inget att skämta om för bara några år sedan blev flera tjejer anfallna samma kväll av samma kille. Nej, inte springa själv mera! Hur som helst, fort gick det och jag är så nöjd! Jag har dessutom gått ner två kilo sen den här lilla pakten började för typ tre veckor sedan. Det är mest av alla, även om det inte är så mycket =)

Nu ska jag se Scrubs lite mer aktivt, ciao!

Söndag

Har nyss klivit upp, skönt. Oj, nu ringer det..... Så där ja, nu ska det joggas! Haha, den lugna och sköna inledningen på morgonen blev plötsligt ett varv runt Sidsjön, "innan frukost för då tar det bättre", som min bror hurtigt deklarerade i telefonen. Jaha, ska väl försöka få i sig ett glas juice elle nåt innan iaf. Sen blir det iaf finfin frulle med vattenmelon, fil, thé, grovt bröd, leverpastej från Dalarna och annat gott!

Jaha ja, då avslutar vi här då och ber om att få återkomma! =)

Soft inledning

Nu sitter jag och läser bloggar och Bejbi spelar X-box, krigsspel såklart. Båda dricker en dansk pilsner, 2,8% och det går en skön bris genom rummet från balkongen. Det är en najs uppladdning inför en kväll men framför allt en skön nedladdning efter en arbetsvecka.

Vi har bestämt oss för att göra något vi gör för sällan, nu ikväll. Vi ska duscha och göra oss fina innan vi sätter oss och äter. I vanliga fall äter vi, sen duschar vi och fixar oss och drar. Men det är ju så mycket trevligare att äta med ett riktigt snyggo! =) Jag tror jag ska ha på mig svart skjortklänning, mitt toksnygga halsband (ja, jag kommer att tjata om det ett tag), mina blå/grå/silver sandaler med stenar och skinnjacka...Hm, eller det kanske är varmt nog för jeansjacka? Mm, antingen den outfiten eller gråa vida jeans, vit skjorta, halsband och jacka. Ja, den som lever får se bilder! "Vad ska du ha på dig?", frågade jag Pontus nu. Vet inte svarade han och skjöt ihjäl någon rebell. Haha, ja, min baby min baby.

So long!

Fredag, redan?!

Jaha, nu var det alltså helg igen! Idag jobbar jag och Elle själva, går nog alldeles utmärkt. Har varit lugnt nu 1:a veckan efter semestern.

Ikväll ska jag och Bejbi äta middag här hemma bara han och jag och sen ska vi cykla ner till Drakbåtsfestivalen. Såg dock på vädret förut och det skulle visst komma lite regn på kvällen, får väl se hur mycket det blir.

Jag är ovanligt trött idag, var trött igår kväll med. Men trots det joggade jag och Bjebi igårkväll, mycket willpower där! =) Idag måste jag dricka mer vatten, var så grymt varmt och fuktigt i luften igår, säkert det som gjorde mig så seg.
 
Nu ska jag duscha innan jag sätter mig på gröna faran, den med två hjul =)

Lina ;0)

image348
På bilden syns mitt nya fina halsband, love it!!

Middag på Vindhem

Mamma och pappa bjöd på en kanonmiddag på Vindhem, Alnö. Bra väder, god mat och framför allt gott sällskap!


Pontus och mamma, pappa och jag

Sos, biff med ostkaka, chokladkakamed jordgubbar och glass

Medvind åkte förbi!

24 år!

Igår fyllde jag år! Mamma och pappa hade ordnat finfint kalas med chile con carne som vanligt =) Jag fick massa fina presenter: bath (växla och klart), pengar, blommor och Efva Attling halsbandet jag suktat efter sedan i våras. Tack mamma och pappa!

Shit, måste verkligen duscha nu innan jobbet!

Absolut underbart!!

Sista helgen innan kneget börjar igen har varit fantastisk! Bildbevis nedan! ;0)

image323
Mysig (trippel)parmiddag hos oss med Elin och Fredde och Jennie och Rille.
Pontus och Elin på bilden.

image324
Jennie och Fredde

image325
Rille, Fredde och lite av Texas -Fredde och Elins hund

image326
Lördag: Roadtrip till Liden. 1:a stoppet, Lidens g:a kyrka. Superfin!!

image327
Inne i kyrkan

image328
Så onödigt!!

image329
Imponerande

image330
Lite ironiskt att man firar midsommar i kyrkan, då det är vår enda hedniska högtid...

image331
Jag på toppen av Vättaberget, vilket smultronställe!!

image332
Indalsälven

image333
Baby

image334
Vi sänkte medelåldern på serveringen med typ 30 år =)

image335
Fina!

image336
Fläsian. Baby på väg mot vattnet...

image337
Lite kallt var det men till slut doppde vi oss och simmade t om några tag !

image339
Sammanfattning: Superhelg med superväder!

Nu var det roliga slut

Idag är min sista semsesterdag, jag är ju ledig lördag och söndag med men sista riktiga. Igår och i onsdags var vi på jobbet och förberedde lite; dammade, ställde i ordning porslin, tog emot varor.... Det känns faktiskt bara bra att börja jobba igen. Det var kul att ha semester (1:a ever!) men eftersom Pontus jobbat hela sommaren så var det liksom inget superspeciellt, som jag tror att de kommande kan bli! Nu har jag bara siktet inställt på Koh Chang i mars så den här hösten och vintern går nog superfort!

Mamma och pappa är på husbilssemester i Dalarna med deras bästa vänner så jag och Bejbi är husvakt. Ett jobb med fler fördelar än förpliktelser kan man säga =) Det enda vi ska göra är att vattna uteblommorna och plocka hallon, haha. Vi har bott där i tre nätter men inatt sover vi hemma, innan vi återvänder till huset igen på lördag. Ikväll ska vi nämligen ha gäster här hos oss. Det är
Jennie och Rille och Elin och Fredde som kommer på middag. Värsta parmiddagen alltså, skoj!! Bilder kommer nog att dyka upp....

Idag åt jag sushi igen. Marcus har helt snöat in på det, haha. Men det är ju gott och sjukt nyttigt. Det innehåler 3,3 gram fett per 7 bitar!! Jag misstönker att det är därför Marcus så gärna äter det....Det går bra för alla oss i "pakten". Jag har inte ätit nåt vitt bröd, inget onödigt socker och inget "småätande". Känns bra även om magen fortfarande håller på att vänja sig vid allt fiber jag får i mig genom hårbrödet. Äter ju typ 2 hårdbrödsmackor/vecka annars och nu 2/dag, minst. Maria, Tuva och Nora var också med på stan. Jag följde med på Polarn o Pyret men det var som att ta med en alkoholist till en bar. Haha, gud va jag är sugen på bebis!! Polarn är exakt min stil med; inget ryshpysh utan coola och sköna slitstarka kläder. Jag gillar inte alls rosa och "gulligull" så även om vi någon gång får en tjej så blir det nolltolerans mot rosa, haha. Rejält och tufft ska det va! Love POP!!!

Nu ska jag skjutsa Karro till tåget. Har ingen aning om var hon ska, spännande =)


Grillning (och lite fiske) i Sidsjön

I onsdags kväll var det soligt och fint (wow!) så vi tog tillfället i akt att komma ut lite. Jag, Pontus, Marcus, Maria, Tuva, Nora och Magnusson åt jättegod mat som Maria hade fixat (ok, Marcus var den som grillade..), massa gott som cous cous, melon, grekisk yoghurt med sweet chili,  ruccola.... Även lite öl och vin slank ned. Ja, yummie! Vi gjorde även ett tafatt försök att fiska men varken tålamodet eller lyckan var med oss så vi 21:30 traskade vi hem. En super kväll!


Maten var super även om Tuva ser lite skeptiskt ut =)

Pappa Marcus och Nora.
Tuva fiskade utan krok för säkerhets skull, var så
mycket kroken kunde fastna, i men det var lika
spännande ändå för henne, haha!