Inget jobb för mig, men kanske för Sara!

De ringde angående jobbet idag, jag fick det inte. Jag hade tydligen verkligen snubblat på mållinjen, den stod mellan mig och en tjej till....Jaja, shit happens, men som sagt jag har ett jobb med världens bästa chef och arbetskamrater så det känns ok även om det såklart hade varit sweet att ha fått det.

Sara däremot, har flyt. En av mina kollegor i Kyrkans Hus är sjukskriven och Sara ligger väldigt bra till att få vikariera under tiden, wiieee! Då kommer vi ses varje dag, haha!

Idag var det invägning igen, och jag har lyckats gå upp 1,5 av de 2 kilona jag hade tappat. Haha, slarvigt värre! Så nu blir ska det bli andra bullar, alltså inga alls =) Jag har inte ätit bullar nu heller men jag har ju faktiskt fuskat med socker i thé, creme fraiche, mango chutneydressing etc. Slut med sånt nu! Har iaf tränat ikväll, bräda på Friskis. Det var så kul att få köra pass igen efter en sommar med bara jogging. Men det märktes verkligen att man bara tränat kondition i sommar, fy va styrkedelen var jobbig. Hallå, har någon sett mina magmuskler?

Måste bara få spy lite galla över Alexandra Pascalidou. Hon var med i Morgon Zoo i Radio Rix igår och där berättar hon stolt att hon fick körkort trots att hon kört mot rött under uppkörningen! "Jag började prata om segregering och royalism och till slut sa inspektören att jag skulle få körkortet". Men hallå!? Hon skulle väl visa att hon kunde köra bil, inte hur allmänbildad hon var?! Vet inte vem som var dummast; Alexandra eller inspektören.
Har köpt ny mobil! Jag trodde jag skulle köpa en enkel, färgglad, gammal och billig mobil. Hm, nåt blev fel för den här är avancerad, grå (urban grey), sprillans ny och därav ganska dyr. Haha, vad hände? ;0) Det är en Sony Ericsson w500i. Tänkte lägga upp en bild men jag kan inte hitta modellen varken på sony ericssons hemsida eller google... Den liknar iaf denna (s500i) men den är som sagt grå med turkosa detaljer. Skjutlucka som går uppåt och massa skoj som t ex stegräknare. Tjusig!

image354

Kommentarer
Postat av: Elleonora

Världens bästa arbetskamrat... det är du ååå!
Och nu kommenterar jag med sömn i ögonen.
Andas ju bara avgaser... så det är ju så i livet.
=)
Sitter också och skrattar för mig sj... helt sjukt.
Men jag är ju störd.
Jadu den där Alexandra är inte direkt en person man gillar... förmodligen så gillar man henne... eller inte. Absolut inget mellanting.
Syns i morgon.
Kramelikram.

Postat av: Elleonora

Ja grillat är ju godast. Hahaha...
Övertrött nu.

2007-08-30 @ 22:37:08
URL: http://elleonora.blogg.se
Postat av: sara

ja tänk vad kul!!!

2007-08-31 @ 08:04:18
URL: http://isalindstrom.blogg.se
Postat av: Jeanette

Tråkigt att du inte fick jobbet men bra ändå att du trivs så pass bra på ditt nuvarande jobb. Bättre lycka nästa gång!
Det är inte creme fraichen som gör att du går upp i vikt, den innehåller väldigt lite kolhydrater. Kolhydraterna är boven så skippa istället pasta, potatis, ris, bröd, flingor etc etc. Ett tips bara men man kör den metoden som känns bra och fungerar på sig själv, såklart :) Lycka till iaf och trevlig helg!

2007-08-31 @ 14:36:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback