Nu var det roliga slut

Idag är min sista semsesterdag, jag är ju ledig lördag och söndag med men sista riktiga. Igår och i onsdags var vi på jobbet och förberedde lite; dammade, ställde i ordning porslin, tog emot varor.... Det känns faktiskt bara bra att börja jobba igen. Det var kul att ha semester (1:a ever!) men eftersom Pontus jobbat hela sommaren så var det liksom inget superspeciellt, som jag tror att de kommande kan bli! Nu har jag bara siktet inställt på Koh Chang i mars så den här hösten och vintern går nog superfort!

Mamma och pappa är på husbilssemester i Dalarna med deras bästa vänner så jag och Bejbi är husvakt. Ett jobb med fler fördelar än förpliktelser kan man säga =) Det enda vi ska göra är att vattna uteblommorna och plocka hallon, haha. Vi har bott där i tre nätter men inatt sover vi hemma, innan vi återvänder till huset igen på lördag. Ikväll ska vi nämligen ha gäster här hos oss. Det är
Jennie och Rille och Elin och Fredde som kommer på middag. Värsta parmiddagen alltså, skoj!! Bilder kommer nog att dyka upp....

Idag åt jag sushi igen. Marcus har helt snöat in på det, haha. Men det är ju gott och sjukt nyttigt. Det innehåler 3,3 gram fett per 7 bitar!! Jag misstönker att det är därför Marcus så gärna äter det....Det går bra för alla oss i "pakten". Jag har inte ätit nåt vitt bröd, inget onödigt socker och inget "småätande". Känns bra även om magen fortfarande håller på att vänja sig vid allt fiber jag får i mig genom hårbrödet. Äter ju typ 2 hårdbrödsmackor/vecka annars och nu 2/dag, minst. Maria, Tuva och Nora var också med på stan. Jag följde med på Polarn o Pyret men det var som att ta med en alkoholist till en bar. Haha, gud va jag är sugen på bebis!! Polarn är exakt min stil med; inget ryshpysh utan coola och sköna slitstarka kläder. Jag gillar inte alls rosa och "gulligull" så även om vi någon gång får en tjej så blir det nolltolerans mot rosa, haha. Rejält och tufft ska det va! Love POP!!!

Nu ska jag skjutsa Karro till tåget. Har ingen aning om var hon ska, spännande =)


Kommentarer
Postat av: Jeanette

Hej! Synd om oss, även jag har min sista semsterdag idag :-(. Jag börjar dessutom på nytt jobb på måndag så det känns lite gruvsamt men blir nog bra.
Jag har bara provat sushi en gång, tyckte det var sådär... Själv tror jag dock inte fettet är boven i maten utan alla överflödiga kolhydrater så jag kör lite på den linjen jag. Alla sätt är bra så länge de funkar!
Håller med dig om POP, superfina kläder och BRA kvalitét. Men tyvär lite saftiga priser tycker jag. Förstår inte hur en del kan köpa ALLA kläder där till sina barn, man undrar vad de har för klädkonto? Men helt klart favoritkläderna! Men ni kan väl skaffa bebis nu? Hur länge har P kvar i Umeå?
Nu har jag lagt ut bilder från vår fjällvandring förresten, om du är nyfiken :-).
Ha en bra helg, kram!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback