Bilder från News

...snodda från deras hemsida.Var inte läge att fota på detta flotta och hippa ställe vars "fondvägg" är tecknad av folk från Berghs communication....

117692-90117692-89

Fantastisk helg!

Var och hälsade på Baby i Umeå i helgen, hade unerbart roligt. Men kan man ha annat då man är med världens bästa och bränner massa pengar? Haha, nej tror inte det. Som vanligt blev det mycket god mat och dryck med den absoluta höjdpunkten på lördagkväll på restaurang News. Både jag och Pontus blev mer och mer imponderad för varje rätt de bar in (självklart åt vi 3-rätters, med avec!) det var så otroligt gott!!

Här är vad vi åt:

Kökets rökta lax med Västerbottensostskum (jag)
Tunt skuren ryggbiff med tryffelcremé och pruscuttio (pontus)

Vitlöksstekt lammrostbiff med getostgratinerad rödbeta och rödvinssky
Serveras med potatisterrin samt rosmarinrostad morot

Chokladfyllda munkar med färskostcremé samt röd persikosorbet



Sen lite vin och grejer på det, yummie!! Åh, det vattnas i munnen! =) Vi hann med lite shopping med mellan allt ätande. Hittade lite roliga saker på H&M, yes, äntligen får jag också ha glädje av H&M! Hittar skitsällan nåt på H&M men i lördags hittade jag två kläningar, nice. En ska jag nog ha på Noras dop på söndag...Sen blev det ett linne och en top/klänning från andra affärer....Pengarna ska rulla va? ;0)

Ikväll har Marcus, Maria, Tuva och Nora varit här och fikat. Kändes jätteroligt att dom kom till mig! Har ju alltid varit tvärtom förr men nu bor ju jag här i Sundsvall i egen lägenhet, jippie!! 

Imorgon ska jag ha tjejmiddag här, mitt i veckan. Haha, men det blir inget vin, men väl mat och surr, skoj! Då ska Lilla Salongen få visa vad den går för! :)

Nu måste jag bota min förkylning med lite Desperate Hosewifes!

117692-87
Bishop
117692-86
Bishop


Packning...

Ska packa inför Umeå nu, har bara inte funnit inspirationen än. Dock har jag kollat upp helgvädret i Umeå på SMHI:s hemsida, så jag vet vad jag ska packa :) Som tur är verkar det bli varmare mot helgen, som mest -7. Det betyder att jag nog kan ha klänning och tajts....shit, låter kallt....Men med jacka, vantar och mössa borde det gå? Ska ha det på lördag då vi ska på stan och sen äta middag på News som vi fick tips om. På söndag blir det promenad och bio....Hm, då borde jag alltså packa "promenadkläder" kanske...Då kan vi gå runt Pontus hood och sen byta om innan bio och hemresa....Mm, en plan börjar kanske ta form.

Var och tränade idag. Skönt att ha kommit igång med det igen, dock var passet mossigt med trist musik och alldeles för många "ligga-på-golvet-övningar". Men svettig blev jag ju iaf och det är alltid skönt att känna att man anstängt sig fysiskt.

Kan inte vintern bara vara slut?!


Sweden vs America

Com Hem har en amerikansk ringsignal, alltså hur det låter då man ringer till en Com Hem-telefon. Hur kul som helst ju, trist bara att de ska ta bort den i sommar och istället ha en svensk ton. Allt detta fanns att läsa i Com Hems informationsbrev, haha.


Shit vad fort det går!

Redan onsdagkväll....och på fredag åker jag till Umeå! Eftersom det är onsdag har jag sett på O.C, är ju inte lika bra längre, men eftersom det är sista säsongen ever så måste man ju liksom se....Och Taylor är ju skoj. Såg även Laguna Beach men det är inte alls lika skoj längre nu då de följer ett annat gäng....De är snällare, fulare och tristare jämförelse med förra säsongens kids....

Har varit asmycket folk på jobbet de här dagarna. Kul, tiden går jättefort, inte för att den behöver det för jag trivs verkligen bra! Är så fantastiskt att vakna upp i vår lägenhet, äta frukost, åka iväg i vår bil och kliva in på jobbet och känna "kul"! Jag har ett helt vanligt liv och I love it! Hade dock glömt hur det var med räkningar och sånt under tiden jag bodde hemma. Usha, blir räkninar för säkert närmare 8 000 den här månaden med hyran. Är ju lite extra pga försäkring och TV-licens och sånt. Ni betalar väl den, people!? Vi har alltid gjort det och kommer alltid att göra det. Jag är verkligen en sucker för 5:an men jag anser att SVT och SR verkligen behövs så jag betalar gärna för att få se kvalitetsTV inklämt mellan O.C och Outsiders, haha.

Jag toklängtar tills 16-17 mars. 16:e är Salem Al Fakir på Våningen och förhoppningsvis är Jessica hemma då så vi kan ha en soft kväll. Den 17:e är det inflyttningsfest, yihaa! Jag jobbar egentligen den lördagen men jag har bytt helg så jag ska hinna städa, göra snacks och göra mig själv fab! :)


Nu är det snart Lustgården på 3:an, gav det en halvhjärtad chans förra veckan men jag tyckte mest det var töntigt. Bring back Fråga Olle , tack! Ska nog börja läsa en bok som heter Babysug istället, hihi. Pontus fick syn på den och frågade lite oroligt om det var en sorts instruktionsbok, haha. Det är det inte, utan en komedi om en tjej som blir helt besatt av att bli gravid. Mmmm, om typ två år. Och då ska ungen vara ute! ;)

Kläder: Stuprör, vitt line, grå kofta med rutor
Humör: Livet är underbart!
TV: Laguna Beach, O.C, Top Model, en snutt Lustgården


Renoveringsromantik

117692-77
Slit och släp...
117692-76
Men en finfin belöning!
117692-75

Beapizza utan bestick och med vin, på golvet. Så härligt hippie! =)


Det funkar!

117692-74

Helt plötsligt funkar det att lägga upp bilder! Var nog för att jag testade med den här bilden på Maria och Jessica. Sommar och två blonda, bruna blondiner, inte ens blogg.se kan ju säga nej till dessa damer! =)

Varför funkar det inte att lägga upp bilder?!

Nu då vi äntligen har bredband och jag har fotat hela lägenheten, då funkar det inte att lägga upp bilder?! Det funkar på Nightlife och det funkar att skicka bilder till Lofoto för framkallning så det är inte fel på dator eller bilderna...alltså är det blogg.se:s fel, blä!

Jag och Pontus har haft en supermysig helg! Och nu är det bara fem dagar tills vi ses igen! Den här gången hade vi fått väntat nästan två veckor... Nu till helgen åker jag till Umeå. Ska bli så kul att se hur Bejbi bor, haha kan inte smälta att det bara är 14 kvadrat. Ja, mysigt blir det ju iaf! =) Jag kommer upp kring 21:30 på fredag så då blir det bara att gå hem och se på TV och mysa, sen ska Pontus boka bord på någon mysig retaurang till lördagen (dubbla löner = suga' mama's buying!) och på söndagen åker jag inte hem förrän 21.25 så då ska vi sova länge och kanske gå ut och gå eller så....Längtar!

Nu ska jag se någon tokig film om några tokiga religösa fanatiker i USA, ja självklat på 5:an, got to love 5:an! Appråpå religion så läse jag något riktigt bra i DN kultur idag i ämnet sagt av Magnus Sundell, chefredaktör för den kristna tidningen Trots allt:

"Vi har frigjort oss så mycket från religionen att vi kan ha distans till den, rycka lite på axlarna till den. Den har inte längre någon makt över oss och vårt samhälle. Kombinationen religion och makt är aldrig bra. Man skulle kunna säga att vi har gått varvet runt när vi talar om kristendom idag. Nu har nyfikenheten på religionens verkliga innehåll vaknat igen, nu när man lyckats göra sig av med kyrkans tolkningsföreträde".

Bara att lyfta på hatten för Sundell!


Bloggar på Kuben!!

För första gången har jag och bejbi bredband hemma! Haha, låter ju som ett skämt så här år 2007 men vi har inte haft det förut.. Hur skönt som helst iaf.

Vi har även haft en hur skön kväll som helst. Bejbi hämtade mig på jobbet strax innan 17 sen åkte vi till Mercat Cross och åt världens godaste tournedous med chilibea och aioli. Nästan Stekhusetklass, wow! Efter lite dessert i form av marängsviss så var det dags för film, the Departed. Asbra, rekommenderas verkligen!! Sen har vi varit här hemma och tokmyst =) Jag gnällde dock lite på Pontus först då jag blev lite irriterad över att lägeneten var full (ok, liiite överdrivet) med massa grejer som skolböcker, kartonger, kläder....Men det gick snabbt över, är ju så glad att Ponus är hemma! Imorgon jobbar jag, trist men vi ska försöka utnyttja kvällen och söndagen.

Skulle lägga in lite bilder nu men då tog batteriet slut i kameran och den laddar inte genom datorn tyvärr....Men det kommer!!

Gjorde ett (två!) fynd på Duka igår, "fotpallar", som Ikeas pällbos men i skinn, stylish! 600 för två!


Nu sängen, sex timmar bör man väl sova då man ska jobba....


Kram o puss!


Hemma hos mamma o pappa

-Jag och pappa var ute och åt ikväll (mamma var ute med jobbet) och då kändes det så trist att åka ensam till lägenheten så jag beslutade att sova här istället, mysigt. Har sett på Let's Dance och gud vad glad jag blir av Tobbe! Han bara måste vinna hela skiten! =) -Imorgon ska jag och mamma på stan, tveksamt om vi kan lura med pappa, haha. Sen på kvällen blir det lite tjejfest hos mig med Melodifestival och vin. Ev. utgång...Nej, man verkar ju inte lära sig av sina misstag...Men det blir INTE Oscar iaf! -Annars längtar jag till våren. Vill ta fram svarta skinnjackan och köpa pilotbrillor och nya ballerinaskor...Grymt avis på mamma och pappa som åker till koh Lanta om en månad! -Lägenheten är sååå fin! Det är en dröm med mjölkvita väggar! =) Haha, "Lilla Salongen" är superfin med underbar matgrupp från Matfors Möbler med bord i ek och klädda stolar i mööörkt brunt skinn. TACK mamma och pappa! Köket är roligt med hemmasnickrat bord av pappa, pallar och multifärgad trasmatta från IKEA och en kaloritabell från Hassela som är från mammas farmor och farfar. 5,50 betalade Hilding i Bäckaräng för den någon gång för länge sedan och nu hänger den i vårt kök =)Vardagsrummet, eller "Stora Salongen" är cleant med bruna stora soffan som största attraktion. Sen har vi förstås det låga bordet, stereo och bokhyllor... Skira gardiner i vitt linne gör rummet ljust och ja, rent som sagt. Smakfullt och vårlikt. Sovrummet är ett sovrum, haha. Säng, massa garderober (bra!), skrivbord. I LOVE VAPELVÄGEN! =)(Även om grannarna mest verkar dricka kaffe och röka på balkongen...vad de gör inne vet jag inte för alla har persiennerna ständigt nerdragna, haha....)

Jag har flyttat!

...till Kuben! Lite längre än vad vi tänkt men lägenheten är super. Uppdatering kommer då kameran återvänt från London där den just nu är och fackpampar sig ;0)