Lunch på Galtström

Idag lunchade jag och mamma och pappa på Galtström, Njurunda. Det ösregnade i stan men där ute sken solen och vi satt ute i bara t-shirt! Maten var dessutom super så alles gut helt enkelt! =)

Nu har vi precis ätit och Pontus tar en power nap i soffan. Jag lovade honom det mot att han följer med ut på Birsta City och kollar på mobiltelefoner, haha. Min nuvarande lever sitt egna lilla liv och filmar stup i ett, låser sig, glappar, minneskortet åker ur....Mm, är nog dags för en ny. Men jag har ju lite krav; den ska var billig (max 2000), vikmodell och ha radio. Det är det sista som kruxar till det, är ganska få modeller som har radio ju. Efter Birsta ska vi jogga med brorsan. Idag är dagen för invägning. Haha, så från och med ikväll ska jag tänka på hur och vad jag äter är planen. Men det ska´absolut inte bli hysteriskt på nåt sätt, bara sunt är planen. Och på helgerna tänker jag allt unna mig både god mat och då och då även dryck. Det sista är ju sällsynt nu med så det är knappast där problemet ligger. Skulle jag gissa vad som är sämst med min kost nu så tror jag det allt vitt bröd (love it!!) och socker. Mmm, ska se upp för det nu!

Nu ska jag väcka bejbi.

Baj baj!

En superhelg!

Båtturen med M/S Medvind i fredags var jättekul! Båten är superfin, bra service och bra buffé. Lite synd var det att det spöregnade så man såg inte så mycket. Då vi kom in igen gick vi vidare till Chats. Då hade det slutat regna så vi satte oss på deras innegård en timme eller två, mysigt.

Igår, lördag, var det fest hos Adrian i hans föräldrars hus i Haga. Vilken fest! Adrian hade fixat både mat och dryck (öl och vin) till säkert 30 pers! Jättegoda grillspett med kyckling och grönsaker och goda sallader med pasta och cous cous. Vi var där till strax efter 00.00, då tog vi en taxi till stan. Började med en öl på Svenssons och sen gick vi till Stadhuset, mycket trevligt, precis som sist! Jag och Pontus kände oss starka och vi höll ut till 02.45, wow! Då traskade vi till McDonalds och tog en burgare och vatten (läsk är totalförbjudet nu) innan vi började gå hemåt. Vi var inte hemma förrrän runt 04.00 så vi sov till närmare 11.30 idag. Vi började dagen med en pizza (aj aj, inte bra) och sen såg vi Basic Instinct 2, helt ok. Vi passade på att plantera orkidén från Thailand idag med! Mamma och pappa köpte plantor i glasflaska i vintras från Koh Lanta och nu hade de växt upp så pass att det var dags att plantera dem. Hoppas verkligen de växer tills sig! Alldeles nyss var Karro och Adrian här och åt Pontus goda smulhallonpaj och drack kaffe, mysigt. Sen såg jag och Pontus en till film, Edison. Skum film och en skum stad med skum "poliskår". Ja, konstigt men lagom bakisunderhållning.

Igår innan festen gjorde vi om i badrummet och det blev verkligen hur bra som helst! Nu är det brunt, vitt och zink där inne med en ny hylla med massa ljus och en växt och massa andra fina detaljer som t ex en toasits i trä. Det var Pontus idé och det blev verkligen superfint!

Ciao!




Mellanfjärden och Sporthallen

I onsdags var jag och mamma, pappa och farmor i Mellanfjärden och åt på Sjömärket. Stället kändes lite slitet och ostkakan jag åt till efterätt påminde mest om en kall smaklös halloumni som flöt i mjölk, ush. Men huvudrätten var verkligen super - halstrad lax med kokta grönsaker, potatis och god chillsås, yummie! Vi åkte vägen över Hassela på ditvägen och på nästan alla husknutar viftade thailändska flaggan. Jag hoppa verkligen att det är schyssta karlar som bor med thailändskorna och inte några red necks som man ju hört både det ena och det andra om....

Igår trotsade vi vädret och gick till Sporthallen. Vi var där cirka två timmar, sen började det regna, haha. Jaja, det var värt ett försök!

Idag ska jag äta lunch med bror Marcus, vi ska äta sushi! Jag har ätit det nån gång förut och jag ska ju säga att jag tycker det är mer coolt än gott, men nyttigt iaf! Vi har kommit igång med vår jogging nu och har börjat tänka i mer nyttiga banor. På måndag drar vi igång en liten tävling, jag, Marcus och Sara. Vi sätter själv ett mål som i ska försöka nå till Thailand i mars 2008. Vi ska lägga 300 kr i en pott och de som klarar sitt mål firar med en middag elle utekväll och den som inte klarar sitt mål får inte följa med, haha. Jag vill gå ner åtta kilo och det borde ju inte vara helt omöjligt på åtta månader, är ju "bara" ett kilo i månaden! Ja, vi får se! =)




Slödag

Idag sov jag till 10:20, skööönt! Jag kikade ut då Pontus gick strax innan 6:30, för att kontrollera att det inte var fint väder. Det var det inte så jag slumrade vidare =)

Nu har jag kollat på Oprah som idag mest varit massa trams om något de kallar "the secret". Det är ett sätt att leva som går ut på att du själv har kontrollen och att "den energi du sänder kommer tillbaka"...Eh, ja typ som Earl och karma men eftersom det var Oprah så var allt superseriöst och SUPER speciellt. Jag tror på att vara snäll, då blir livet bra!

Nu ska jag diska, duscha, klä på mig och cykla till mamma och pappa. Pontus kommer dit efter jobbet och sen ska vi allihopa till mormor och morfar på middag. Ja, det blir min dag! =)

Jag har blivit bönhörd!

Solen har smekt min törstande kropp lördag, söndag, måndag! Jag är så glad och tacksam, haha. Lördag-söndag var vi i Marias stuga och myste. Åtta vuxna och fem barn solade, badade (sjö och het balja), åt massa god mat och bara myste. Men visst var det lite stojigt emellanåt med alla barnen, speciellt då de två äldsta,Tuva och Alfred 3 år båda två, var osams om precis allt under några timmar. Men överlag skötte sig både barn och vuxna fint och det var väldigt trevligt att få komma iväg =) Igår grillade vi hos Pontus föräldar med hans syrra och kille. En toppenhelg!

Idag har jag, mamma och pappa cyklat till Fläsian där vi var i typ två timmar, haha. Det blåse så kallt så vi cyklade hem till mig och la oss på gräsmattan, kanon! Annars är Fläsian ett jättefint havsbad ju, så nära stan och allt. Jag och Pontus var där i fredags en sväng, vi hade med oss kaffe och bara satt och pratade. Jättemysigt även om det då vara "mellanväder", haha.

På onsdag ska jag, mamma och pappa ta med oss farmor ut till Mellanfjärden och äta lunch. Jag har aldrig varit där så det ska bli jättekul. Sen på fredag ska jag och Pontus följa med mamma och pappa på M/S Medvind som går runt Alnö medan man äer och dricker gott, ska bli jättekul! Sen på lördag är det faktiskt dags att träffa folk som är i vår egen ålder och som vi inte är släkt med, haha! Då har Adrian fest i sina föäldrars hus i Haga och han förväntar sig kring 30-40 pers så det bli nog skitskoj!

Snart är det dags för mat här hos oss. Vår paradrätt börjar sprida sin härliga doft här och jag är superhungrig! Det är kyckling i ugn med massa potatis, palsternacka, lök, vitlök, paprika, sambal olek, olja, salt och timjan. Fantastiskt gott och nyttigt!

Ciao!


Jag blir galen!!

Jag ÄLSKAR sol och värme och att ligga och svettas i en solstol (obs: jag är noga med solskydd) men jag har bara fått göra det fyra (skriver upp väder i kalendern) dagar på den hitills snart tre veckor långa semestern. Mamma muntrade ju inte upp mig direkt nyss heller då jag ringde henne och beklagde mig lite. "Ja, de visar sånt här väder nästa vecka med...." Blä! Alltså, det regnar ju inte så det är ju bra väder att göra saker, typ åka bil till utflyktsmål och så men det kostar ju alltid pengar så man kan ju inte göra det varje dag. Igår fikade jag och mamma på stan för 185 kr, lite billigare att slå sig ner på en brygga runt Sidsjön med en termos kaffe....

Idag ska jag inte åka ner till mamma iaf (1:a dagen sen måndags, haha) utan idag ska jag göra nytta här. Måste ta reda på de rena kläder som lite snyggt ligger över en fotölj i vardagsrummet men eftersom det är det tråkigaste jag vet så ska jag försöka få Pontus att göra det. Men jag ska handla lite, städa, byta sängkläder/handdukar och laga mat inför middgen. Vilka som kommer? Mamma och pappa, haha =)

Lägger in en bild som vittnar om de få men härliga dagar vi haft. Nora på Sporthallsbadet, sötisen!

image303

What to do?

Idag är det mellanväder, igen. Var är det stabila högtrycket?! Det är 14 grader och växlande molnighet, ganska så mörka moln emellanåt.  De säger på TV att det ska lätta under eftermiddagen men nu är det ju kallt! Alltså inget badväder. Kanske stanväder? Hur som helst ska jag umgås med mamma iaf, igen! =)

Thekakorna igår blev jättegoda! Nu finns det 9 st (som man med fördel delar) i frysen så vi svälter inte ihjäl, haha. Annars är det lite tufft den här månaden på den fronten faktiskt. Pontus har 0  (noll) inkomst, inget från csn och ingen lön så vi har kämpat på med min lön. Det har gått bra men nästa månad blir nog lite roligare. Dessutom ska vi ha mamma och pappa på middag på fredag och på fest i Marias stuga på lördag så då ryker nog resten av pengarna. Jaja, de dagarna får vi äta thekakor, haha! Tur att vi fått äta hos mamma och pappa flera dagar och att vi inte betalade någon mat till fjällvandringen. Mmm, snälla föräldrar vi har!

Idag är vi också bortbjudna på middag, till Pontus farmor och farfar, roligt.

Nä, nu ska jag ringa mamma och överlägga om dagens händelser....

Ciao!


Mamma och jag

Det är så skönt att mamma också har semester nu. Har varit lite långsamt i två veckor i stort sett utan sällskap men nu har jag ju mutti! Igår solade vi på Sporthallen och idag har vi varit i Matfors och fikat hos mormor (morfar var hos morbror och målade/var hundvakt). Vi gjorde byn och handlade söta saker på en söt butik som heter Lantliv. Köpte (läs mamma köpte till mig) en toaskylt, en välkommenskylt, doftpåse till toan...Mm, var nog det. Imorgon ska jag och mamma baka thekakor, så grymt goda och myckt mer mättande än köpta, t om kaféköpta.
 
Shit, nu är det Morden i Midsomer!! Haha, thekaksbak och Chief Inspector Barnaby. Jag är jättegammal! ;0)


Fjällvandringen i bilder

image276image298

Efter ett antal timmar i bilen var det skönt att kom ut. Vid Ljungris, redo att starta!

image277
Sameland - renfålla
image278
Vi trädgränsen - nedanför sluttningen väntande äventyr....
image279
...vadning över Ljungan! Cirka 20 meter i kallt vatten och på hala stenar, men det gick kanon!
image280
Med tungan rätt i mun och kängorna i näven!
image281
Vackert och väldigt gott!
image282
Dramatiskt och vackert - svenska fjällen är fantastiskt!
image283
Matlagning på gång!
image284
Vi vandrade på gränsen mellan Jämtland och Härjedalen
image285
Pontus tar en vilopaus
image286
Dessa var ett evigt störmoment. Vi kunde inte alls umgås ute utan det vara bara att gå, äta fort och
hoppa in i tältet....
image287

Dessa är några av de ungefär 100 (hundra) myggbett jag fick under vandringen.

image288
Bad i det svinkalla fjällvattnet! Och ja här fick jag nog ett 30-tal av mina bett....Dumma jag!
Men ack så fint det var att få tvätta av svett och djungelolja!
image289
De som inte hade några direkta problem med mygg kunde göra på det här viset....
image290
Här ser jag glad ut men jag har upptäckt av jag blir klaustrofobisk i tält, får nästan panik och
kan inte sova. En natt sov jag fyra timmar, samma natt sov Pontus elva timmar....
image291
Så här blir man av att vara instängd i tält!! =)
image292
07.00
image293
07.04
image294
Mot Helags!!
image295
Framme vid Helags, underbart att sitta på en bro!! Kaffet och fyllda dynor var inte heller fel =)
image296
Vi går över daggstänkta berg....!
image297
Pontus bidrar till stenröset =)
image300
Efter kaftig vind, knäont och sömnbrist började vi gå mot bilen på kvällen, en natt tidigare än planerat.
image301
På väg hem klockan 22-nånting....Efter att ha passerat kor och kalvar gick det smidigt och vi var
hemma i sängen 03.00, skönt!!

Sammanfattning: Fantastiskt vackert men nästa gång ska det ske i maj-juni eller sept-okt, då det inte är mygg,
och stuga istället för tält!! =)


Redo!

Om tre timmar sticker vi mot fjälls! Hela kvällen igår gick till packning och planering, kul! Det blev Lundhagsryggan för mig tillslut, den är verkligen superbra och dessutom väldigt fin vilket ju aldrig skadar. Nu har vi packat kläder, mat, tält och smågrejer (typ kamera) som ska räcka i tre nätter. Det resulterade i en ryggsäck som väger 14 kilo och en som väger 20 kilo. Ni kanske kan gissa vem som ska bära vilken? =)

image271
image273
image274
image275

Standing by for take off

Snart är det dags för fjällvandring!! Beroende på om Pontus får ledigt på fredag eller inte så sticker vi tor.em eller fre.em. Då går resan till Ljungdalen, Jämtland och sedan väntar vandring till Helags och Sylarna, kanske bara Helags beroende på hur mycket tid vi har. Det blir iaf minst två nätter i tält på fjället, wiieee! Ska bli så kul! Jag blev taggad som bara den i fjol då jag och Pontus gjorde en dagsvandring på en liten del av Kungsleden i Ammarnäs, Lappland. Man känner sig så liten i den stora och storslagna fjällvärlden. I fjol var vi ju och gick innan säsong dessutom så då var vi helt ensamma vilket nästan var lite läskigt. Nu blir vi ju inte ensamma hur vi än gör eftersom Pontus föräldrar ska med, kul! Men vi har varsitt tält, ett till varje par alltså =).

Jag har ingen vandringsryggsäck så jag var och tittade idag. Hittade en superbra Lundhags och en nästan lika bra Haglöfs. Får se om det blir nån av dem eller nån helt annan. Jag och pappa ska åka och titta på ytterligare en affär imorgon så vi får se vad det blir. Idag köpte jag iaf ett sittunderlag, en kåsa och...*trumvirvel* - en pannlampa!! Pontus tycker det är supertöntigt, en grej bara "prylvandrare" använder men I love it!  Tänk om jag måste kissa mitt i natten, då är det ju super. Eller om man vill läsa i tältet så slipper man ju hålla i en ficklampa. Den lyser sjukt starkt så om jag villar bort mig i natten så syns jag nog på långt håll. Ett bra köp.

Vi har nyss ätit middag som faktiskt jag lagade. Är ju Pontus som lagar maten 9/10 gånger men jag kände ett behov av att göra nåt vettigt då det här semestervädret gör mig till en värre TV-junkie än normalt. Idag har jag sett Oprah, Montel (blä - hemska människa!), Rachel Ray, The Mom Show, Martha Stewart....BARA amerikanska talkshows, ja det kan verkligen bli för mycket av det goda. Men jag har faktiskt städat garderoben och diskat idag med, och läst Dean Koontz. Men ändå, jag vill sola oh vara utomhus!

Nu ska vi se film, säkert något amerikanskt ;0)

Till sist: Stort grattis till
Karolina som kommit in på arkitektutbildningen i Stockholm!!

Bra byte

Jag lämnade tillbaka partytoppen från MQ idag och köpte istället två plagg av lite mer baskaraktär på Sisters. En supersöt cremefärgad typ stickad midjekort kofta med knappar och "snöre" i midjan samt ett senapsgult linne med ganska breda axelband. Mycket mer användbart, mer jag och för samma peng som partytoppen jag lämnade tillbaka. Bra jobbat!

Då Pontus slutat åt vi och hans mamma Marie lunch på Waynes, kyckling- och fetaostsallad såklart! Vi ska äta middag, eller snarare matig kvällsfika, hos Claes ch Marie ikväll. De har ju varit och åkt motorcykel i Danmark men Claes kommer hem ikväll kring 21 eftersom han verkligen åkte hela vägen ner och upp medan Marie tagit tåget, haha. Dock så åkte hon givetvis motorcykel i Danmark.

Nu spelar Pontus X-box. Jag har läst och sovit en liten stund, trots 12-timmars sömn inatt. Tänk vilken omställningen den dagen vi får barn. Kan inte direkt gå och slumra till när man vill då, haha. Hur som helst så är det så sjukt trist att det regnar hela tiden. Konstant sen i fredags...Men jag cyklade iaf till stan och hem. Japp, lite självgod får man vara då! =)

Grå måndag

Det är grått, grått, grått ute. Har regnat lite från och till vilket gör det svårt att avgöra om jag ska cykla eller ta bilen till stan. Vi försöker använda bilen så lite som möjligt för ekonomins och miljöns skull men ibland är det ju såå beskvämt med bil! Speciellt då jag kan parkera gratis på jobbet i stan... Om det regnar precis då jag ska till stan så blir det bil, annars cykel. Deal! =)

Jag ska på stan med Pontus och hans mamma. Kanske lite fika och stros på stan. Ska iaf lämna tillbaka en topp jag köpte i all hast på MQ i fredags. Typiskt party-panik, haha. Men man kanske kan hitta något annat fint för den slanten. På vår förfest i fredags hade Jessica en supersöt jeansklänning på sig, i snickarmodell. Den var köpt på HM i Oslo och hon säger att de har mycket bättre utbud än här. Men det är väl inte så konstigt med tanke på att Oslo ju är huvudstad....kan väl jämföras med HM i STHLM kan tänkas. Men nåt fint kan man kanske hitta. Idag har jag på mig svarta jeans - mitt i sommaren!! Men det är ju helt höstigt ute så då är det ok, hihi.


Jag vill gå på bröllop. Föreslog till Marcus o Maria  att de skulle slå till nästa år, 080808. Augusti är ju en bra månad och det är en fredag samt ett perfekt datum. Maria verkade väl inte helt anti men Marcus sa inget alls, haha. Jag däremot har ingen direkt längtan till att gifta mig. Vi är ju iofs förlovade så nån dag ska vi ju gifta oss och jag vet hur jag vill att det ska vara också men det blir nog inte förrän fem år kanske eller nåt. Bebis först!! =)

Nä, nu ska jag cykla till stan!


En helg borta....

Nu är det söndag och imorgon jobbar Pontus igen. Lite trist är det ju att ha semester ensam, är ju inte så många hemma heller....

I fredags hade vi förfest här hemma. Trevlig och lugn tillställning, vi var typ 12 pers kanske. Eftersom Pontus varit sjuk i veckan så körde han -praktiskt för oss andra som fick skjuts till stan. Pontus följde ju med ändå, såklart. Vi som inte gick in på Gatufesten gick på Skeppsbrokällarn men det var väl så där. Lite folk och blaskig fatöl, haha.

Igår var vi på grillfest hos Sara och Bia i Matfors. De hade dessutom passat på att förlova sig igår så det var mycket att fira! Kombinerad grill- inflyttnings- och förovningsfest! =) Även igår var Pontus chaufför så vi skjutsade in folk till Oscar men vi själva åkte hem och gjorde ett försök att se en film. Uppdraget misslyckades men ska återupptas nu snart. Ska bli extra kul att kolla på film nu för vi har ärvt mamma och pappas gamla TV! Den är stor men ingen platt-TV, som de har köpt nu. Men vi som haft en jätteliten TV är tokimponerade av den här!

Vi har varit med mamma och pappa hela dagen idag. Eftersom det regnade åkte vi till Birsta och fikade, köpte 2 kilo fullkornsris och diskborste på Ö.B  samt köpte tuta till Isas cykel som pappa har pimpat =) Det är en gammal dagiscykel rån mammas jobb som de skulle slänga. Men nu har pappa renoverat den och lackat den rosa/lila och klistrat på guldstjärnor och satt på en tuta - hur fin som helst!! Efter Birstatrippen for vi till mamma och pappa och åt lasagne och äppelkaka till efterrätt. Måste verkligen ta upp joggandet nu då jag inte är förkyld/allergisk längre....

Så imorgon börjar 2:a semesterveckan...Regn och regn säger de på vädret. Måste börja läsa en ny bok nu då jag läst alla Läckbergböckerna. Något tips?

Ciao!

Badväder?

Hm, nu är det svårbedömt....Det är varmt (21 grader i skuggan nu 09,00) och soligt, bortsett från en del ganska mörka moln. Mamma slutar 12.00 idag så vi tänkte gå till Sporthallen men "bara om det är kanonväder" som mamma sa igår. Och min mamma tycker egentligen bara att det är kanonväder i typ Thailand, haha. Jaja, jag hoppas det duger för bad. Jag var inne mer eller mindre hela dagen igår så idag vill jag ut!

Igår fyllde Sara 26 år så det var kalas i Matfors. Massa godsaker: glass, melon, jordgubbar, maränger, läsk, kaffe....Och alla fick plats på verandan! Ok, vissa satt i trappen men ändå! Bra husköp Bia och Sara! =) Ibland är det så lustigt att tänka att Sara bara är 2 år äldre än mig, hihi. Men de två åren känns förvisso knappt alls då vi umgås allihopa, men hon har liksom hus, barn...Fast iofs så har ju jag bott borta 3,5 år och pluggat så jag har ju gjort en del jag med. På lördag blir det ännu mer umgänge med brorsor och svägerskor för då har Sara och Bia offeciell inflyttningsfest med grilltema. Nice!

Nu ska jag klä på mig och åka ner till mamma och pappa och vänta på att mamma kommer hem. Det finns godare frukost där! =)

Bilder från dejten på Vindhem

image264
image266
image267
image268
image269
image270

2:a semesterdagen

Igår började alltså semestern. Min 1:a, bortsett från sommarlov alltså. Men den 1:a på sex år. Och jo tack, det känns bara bra! Lite trist är det ju att Pontus jobbar men man kan ju roa sig själv! Igår och idag är jag hundvakt åt Dessie, brorsans hund. Hon är en femårig Golden och världens bästa hund. Snällast, finast och roligast. Japp, så är det. Vi gick en långpromenad igår förmiddag med bad i Sidsjön, sen la vi oss på gräsmattan hos mamma och pappa och sov. Där låg vi tills Bia, Sara och Isa väckte oss. De var på väg hem till Matfors och skulle dessutom hälsa på mormor och morfar så jag hängde med. Hos mormor och morfar blev det givetvis dagsfärska bullar och kakor med kaffe och saft. Efter det åkte vi till Bia och Sara och gick lös på portalen som satt vid den lilla bron innan ingången. Blev mycket bättre utn den! I alla hast gick vi även lös på räcket, något som i efterhand kanske var lite överilat med tanke på att det kan bli väldigt halt där på vintern....Eftersom jag åkte bil med dem ut så fick jag åka buss hem till stan igen, en rolig upplevelse, haha. Åkte ju väldigt mycket till Matfors i tonåren så det kändes nästan lite nostalgiskt. Jag fick åka gratis med, kände busschauffören lite, sweet!

Igår bjöd Pontus på dejt vid Klipporna på Vindhem, Alnö. Trots 40 graders feber så hade han fixat kyckling och sallad och dukade upp allt på en filt i kvällssolen, tack beji! Bilder kommer senare, kameran är på vift.....

Snart ska jag ner till mamma och pappa igen, där Dessie huserar. Blir väl en liknande dag som gårdagen: sol och promenad. Så ska semestern vara, inga uppstryda planer utan bara slappning!

Svenssonsemester

Japp, vi packade bilarna och for till Furuvik! Jag, Pontus, Marcus, Maria, Tuva, Nora, Bia, Sara och Isa. Haha, barnfamiljerna och vi alltså =) Tuva var givetvis den som uppskattade trippen allra mest, då hon fick syn på "masken" (lilla berg-och-dalbanan) så höll hennes röst på att spricka, haha. Vi åkte karusell, tittade på djuren, spelade spel i en spelhall som inte renoverats eller fått nya spel sedan 1989, åt lunch....Vi gav inte upp förrän det började regna. Då åkte jag och Pontus och handlade mat som sedan tillagades i den minimalt utrustade stugan. Vi gjorde sallad i diskbaljan och grillade kött, haha. Enkelt men supergott! Middagen fick ett läskigt inslag då Pontus ramlade i trappan till stugan, med händerna fulla med kött! Han föll och slog i alla trappsteg och köttskivorna for överallt. Det var bara att snabbt samla upp dem och slänga dom på grillen. Pontus överlevde tack vare whisky då och Ipren dagen efter. Haha, kaos!

Vid middagen trängdes vi sju personer i en stuga gjord för fyra. Vi var tvugna, vi vill ju äta ihop men det regnade ute. Trångt men mysigt!


Midsommar!

Bättre sent än aldrig, här kommer bilder från mitt midsommarfirande! Jag och Pontus var med hans förälrar i deras torp i Västanå (Viksjö) och det var fantastiskt, som ni ser.