En helg borta....

Nu är det söndag och imorgon jobbar Pontus igen. Lite trist är det ju att ha semester ensam, är ju inte så många hemma heller....

I fredags hade vi förfest här hemma. Trevlig och lugn tillställning, vi var typ 12 pers kanske. Eftersom Pontus varit sjuk i veckan så körde han -praktiskt för oss andra som fick skjuts till stan. Pontus följde ju med ändå, såklart. Vi som inte gick in på Gatufesten gick på Skeppsbrokällarn men det var väl så där. Lite folk och blaskig fatöl, haha.

Igår var vi på grillfest hos Sara och Bia i Matfors. De hade dessutom passat på att förlova sig igår så det var mycket att fira! Kombinerad grill- inflyttnings- och förovningsfest! =) Även igår var Pontus chaufför så vi skjutsade in folk till Oscar men vi själva åkte hem och gjorde ett försök att se en film. Uppdraget misslyckades men ska återupptas nu snart. Ska bli extra kul att kolla på film nu för vi har ärvt mamma och pappas gamla TV! Den är stor men ingen platt-TV, som de har köpt nu. Men vi som haft en jätteliten TV är tokimponerade av den här!

Vi har varit med mamma och pappa hela dagen idag. Eftersom det regnade åkte vi till Birsta och fikade, köpte 2 kilo fullkornsris och diskborste på Ö.B  samt köpte tuta till Isas cykel som pappa har pimpat =) Det är en gammal dagiscykel rån mammas jobb som de skulle slänga. Men nu har pappa renoverat den och lackat den rosa/lila och klistrat på guldstjärnor och satt på en tuta - hur fin som helst!! Efter Birstatrippen for vi till mamma och pappa och åt lasagne och äppelkaka till efterrätt. Måste verkligen ta upp joggandet nu då jag inte är förkyld/allergisk längre....

Så imorgon börjar 2:a semesterveckan...Regn och regn säger de på vädret. Måste börja läsa en ny bok nu då jag läst alla Läckbergböckerna. Något tips?

Ciao!

Kommentarer
Postat av: elin

tråkigt med regn på semestern.. jag gillar karin fossum och karin alvtegens böcker, har du läst nån av dem? Nu har jag bara 13 arbetsdagar kvar, det känns fint! Sista juli bär det av från lkpg mot granvägen, det känns ännu finare! hoppas på bättre väder åt dig!

Postat av: stina

snabba cash av jens lapidus (med reservation för stavningen) är riktigt bra. en bok man plöjer igenom, spännande och intressant. läs den!

2007-07-09 @ 07:33:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback