Mellanfjärden och Sporthallen

I onsdags var jag och mamma, pappa och farmor i Mellanfjärden och åt på Sjömärket. Stället kändes lite slitet och ostkakan jag åt till efterätt påminde mest om en kall smaklös halloumni som flöt i mjölk, ush. Men huvudrätten var verkligen super - halstrad lax med kokta grönsaker, potatis och god chillsås, yummie! Vi åkte vägen över Hassela på ditvägen och på nästan alla husknutar viftade thailändska flaggan. Jag hoppa verkligen att det är schyssta karlar som bor med thailändskorna och inte några red necks som man ju hört både det ena och det andra om....

Igår trotsade vi vädret och gick till Sporthallen. Vi var där cirka två timmar, sen började det regna, haha. Jaja, det var värt ett försök!

Idag ska jag äta lunch med bror Marcus, vi ska äta sushi! Jag har ätit det nån gång förut och jag ska ju säga att jag tycker det är mer coolt än gott, men nyttigt iaf! Vi har kommit igång med vår jogging nu och har börjat tänka i mer nyttiga banor. På måndag drar vi igång en liten tävling, jag, Marcus och Sara. Vi sätter själv ett mål som i ska försöka nå till Thailand i mars 2008. Vi ska lägga 300 kr i en pott och de som klarar sitt mål firar med en middag elle utekväll och den som inte klarar sitt mål får inte följa med, haha. Jag vill gå ner åtta kilo och det borde ju inte vara helt omöjligt på åtta månader, är ju "bara" ett kilo i månaden! Ja, vi får se! =)




Kommentarer
Postat av: Fia

Haha, bara lite fördomfullt men sant:-D
1kg i mån tar du nog lätt, du verkar så bestämd och målmedveten! :-)

Postat av: Jennie

Hihi! Lycka till med tävlingen!

2007-07-28 @ 10:42:24
URL: http://jennie77.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback