What to do?

Idag är det mellanväder, igen. Var är det stabila högtrycket?! Det är 14 grader och växlande molnighet, ganska så mörka moln emellanåt.  De säger på TV att det ska lätta under eftermiddagen men nu är det ju kallt! Alltså inget badväder. Kanske stanväder? Hur som helst ska jag umgås med mamma iaf, igen! =)

Thekakorna igår blev jättegoda! Nu finns det 9 st (som man med fördel delar) i frysen så vi svälter inte ihjäl, haha. Annars är det lite tufft den här månaden på den fronten faktiskt. Pontus har 0  (noll) inkomst, inget från csn och ingen lön så vi har kämpat på med min lön. Det har gått bra men nästa månad blir nog lite roligare. Dessutom ska vi ha mamma och pappa på middag på fredag och på fest i Marias stuga på lördag så då ryker nog resten av pengarna. Jaja, de dagarna får vi äta thekakor, haha! Tur att vi fått äta hos mamma och pappa flera dagar och att vi inte betalade någon mat till fjällvandringen. Mmm, snälla föräldrar vi har!

Idag är vi också bortbjudna på middag, till Pontus farmor och farfar, roligt.

Nä, nu ska jag ringa mamma och överlägga om dagens händelser....

Ciao!


Kommentarer
Postat av: Maria

hoppas du haft en bra dag trots det tråkiga vädret... vi har turnerat runt först till Galtström för lunch, sen till Skatan där Tuva provat Eriks 4-hjuling, sen till Matfors för att kolla in nya vardagsrummet, därifrån till Willys för att handla inför helgens festligheter i stugan=) Ni kommer väl på lördag på förmiddagen så vi hinner fiska/bada/umgås (beroende på väder!)

Postat av: Jennie

Tack! Det känns verkligen kul! Härligt med bakning, hoppas ni får kul i Långsjön på lördag. Kram

2007-07-19 @ 22:43:59
URL: http://jennie77.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback