Tick tack...

Min kropp, hjärna eller hela jag, verkar behöva en bebis! Haha, jag kommer på mig själv att t ex räkna ut hur gamla folk var då de fick barn. Ni vet i intervjuver, då de står hur gammal personen är och hur gamla deras barn är "Ah, 25 då de fick första barnet, hmmm...." Jag verkar dras till allt bebisrelaterat. Jag läser just nu Babysug och Det svider lite, båda är skönlitterära böcker på temat graviditet och barn. På jobbet läser jag mama, även det numret jag läst tio gånger, istället för DN eller Metro. Jag har bestämt att vi ska ha en Brio Happy, för vi vill ju vara en aktiv liten familj, som det står i reklamen/infon om vagnen. Haha! Ikväll skulle jag egentligen vara barnvakt åt Isa, brorsans dotter. Men då Bia kände sig sjuk så ställde han in sina planer och jag behövdes inte längre. "Nej, jag som skulle bebispraoa!!" Haha, tänk att man kan vara så här innan det ens finns nån konkret tanke på barn, hur ska jag bli den dagen vi blir gravida?!Någon som känner igen sig? =)

Kommentarer
Postat av: Elleonora

Men jaa lina... I know. =)

Nu blire nanna för mig.
Så i morron blire mer Mama tidning... om vi nu hinner.
Syns i morr´n.

Postat av: Maria

Jag hade kunnat fota dig men jag hade inte med mig kameran. Det lät kanske lite fel det där med ingeting värt att dokumentera. Inget illa menat alls. Så du är bebissugen. SKa träffa en liten en imorgon jag. elins douglas. Nä nu ska jag fortsätta kolla på idol. höres!

2007-03-20 @ 23:20:43
URL: http://mariastorbacka.blogg.se
Postat av: sara

jaaaaaa....jag känner igen mig...fast kanske inte lika mycket,men du har ju så många små runt dig nu så det är nog därför!ses snart

2007-03-21 @ 07:48:33
Postat av: Fia

Hehe, ja så var jag innan vi skaffade Lucas!:-)

2007-03-21 @ 09:42:55
URL: http://fialiljas.blog.se
Postat av: Eva K

Mmmm - 23...

Jag försöker "lobba" för barnbarn inom en femårsplan, men det går trögt :)

Jag lovar - det är så otroligt gôtt och berikande med bäbisar, samtidigt som det förstås är en massa oro och ansvar... Livet blir aldrig mer som före barnen, men vill man det då? Det är ju också ett bland många olika sätt att utvecklas som människa.

Det är inte "farligt" att gå på bäbisinstinkten. Jag/vi gjorde det. Ni har goda förutsättningar! Tänk inte för mycket och länge. Lycka till!

2007-03-21 @ 15:03:12
URL: http://evaihjo.blogspot.com
Postat av: Maria

Ja visst känner jag igen mej, tror de flesta tjejer går i samma tankar nån gång. Nån gång ska man ju börja bearbeta det liksom, tills den dagen när man bestämmer att NU är det dags, då kan man inte vänta en dag till känns det som. Och det tar ju tiiiid (vänta inte för länge!), nio månader som släpar sig fram, och när man väl har sin bebis hos sig är ju känslan obeskrivlig.
Ja livet blir ju aldrig som förr, plötsligt har man en liten hjälplös människa som går före ALLT annat. Och man känner en kärlek man aldrig trodde var möjlig! Ni har alla rätta förutsättningar för bebis inom en inte allt för lång framtid, å vad kul! Livet blir så mycket MER när man blir mamma!

2007-03-21 @ 15:55:36
URL: http://lindstrombarn.blogg.se
Postat av: Lina

Åh, tack för alla kloka ord!

2007-03-21 @ 20:34:49
URL: http://linalindstrom.blogg.se
Postat av: Jennie

Jooo du, jag känner igen mig precis! Längtan finns där ska du veta...

2007-03-21 @ 20:53:52
URL: http://jennie77.blogg.se/
Postat av: Jeanette

Visst känner man igen sig, är nog ganska naturligt i vår ålder :-) En kompis till mig brukar säga att det gör ont i henens livmoder bara av att titta på en bebis, så mkt längtar hon tills det är dags!

2007-03-25 @ 13:12:06
URL: http://vardagsdagar.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback