Joggingturen som förvandlades till en räkmacka

Det har verkligen tokregnat hela eftermiddagen men jag och Pontus hade verkligen tänkt att jogga ändå. Marcus hörde av sig och ville också jogga men ringde igen efter ett tag och sa att han skulle hjälpa en kompis att flytta. Ok tänkte jag och Bebi, då åker vi till sjukhuset och springer i kulverterna, så slipper vi bli blöta. Ja, bra idé, om det inte varit så att entrén och garaget till sjukhuset stänger 19.30. Enda sättet att komma in var att gå genom akuten och det kändes bara störigt att komma i joggingkläder in där...Ok, men då åker vi till Gärde och springer där! Ja, bra idé, om det inte hade varit stängt. Haha, ok, då äter vi räkmacka! Bra idé, så nu ska vi göra det och se på Desperate Housewifes!

Det var historien om jogingturen som blev en räkmacka. Med massa majonäs, hihi!

Kommentarer
Postat av: Fia

haha ni är ju roliga! Väl kämpat iaf, har hört att det är viljan som räknas! :-)

Postat av: Eva K

Nu ligger ett svar på din kommentar på min blogg...! Är det inte fantastiskt hur många sätt man kan kommunicera på nuförtiden!
Alltså - alla som vill veta hur man får tag i Sverigest coolaste ögonmask - följ länken till bloggen nedan! (Eller maila [email protected])
Ja, livet är inte bara jogging utan även en och annan räkmacka emellanåt...

2007-05-30 @ 11:13:08
URL: http://evaihjo.blogspot.com
Postat av: Maria

haha, ja det är ju tanken som räknas!

2007-05-30 @ 20:54:47
URL: http://lindstrombarn.blogg.se
Postat av: josephine

haha.. mums! Räkmacka lät mycket mysigare! :)

2007-05-30 @ 21:48:18
URL: http://www.joxzephine.blogg.se
Postat av: Fia

Oj jag var visst otydlig:-) Dom är väldigt mycket för att inte göra skillnad(skriver dom) så det snarare tippar över och blir överdrivet!:-)

2007-05-31 @ 12:09:59
URL: http://fialiljas.blogg.se
Postat av: elin

gud vad ni är duktiga att jogga! planen var att vi skulle börja jogga ihop för kanske 2 månader sen. Jag köpte bra skor och var laddad till tusen. Nu 2 månader senare har jag använt skorna ofta, men har jag joggat i dem? Njae!
Håller tummarna att du får tillsvidare, jag har inte börjat söka jobb än men det börjar närma sig!! Bostad verkar väldigt svårt.. hur fick ni tag i er? Visst var ni också i kontakt med flyttlotsen på svalls kommun? Härligt att ha Ponta hemma!!
Kram

2007-05-31 @ 12:10:30
URL: http://elinis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback