TV-tisdag!!

Är just nu i början av det TV-maraton som kommer att utspela sig här ikväll. Vad sägs om denna line up; Vänner (ALLTID kul även om man kan ALLA avsnitt) Ugly Betty, Desperate Housewives (helt enkelt bästa serien ever), Brothers and Sisters. Yeah, tjej-TV eller what?! Allt är dessutom på samma kanal - 5:an såklart, så man behöver inte ens sträcka sig efter dosan, haha!

Men jag har faktiskt sett till att aktiverat mig fram tills nu. Jag har tvättat, dammsugit och joggat. Jag har också satt mina hyacintlökar i boot camp, haha. Har placerat dem på en fönsterbräda ovanför ett element så att de ska växa lite snabbare....Hoppas det funkar, utan att de torkar ut! Medan jag flyttade lökarna arrangerade jag om lite annat med; ljuslyktor, en alv gjord av Chanida, en kandelaber jag fick ärva av mamma idag.... Mm, men just nu är jag nöjd, för idag iaf =)

Jennie 30-årsfest var superkul!! Det var asgod thaimat, gott dricka, rolig blandning av gäster, lagomt många och roliga tävlingar...Skitkul helt enkelt! Vi kom inte hem förrän 03.30. Som Marcus sa igår då jag berättade det; "ni har ju aldrig vett att gå hem". Hihi, kanske inte men vi hade iaf kul hela kvällen! En av prsenterna Jennie fick var en "kompisbok" som några av oss fyllde i framåt småtimmarna. Jag fyllde i och en av frågorna var "Favoritlag?" Och jag svarade "Att det är förbjudet att mörda folk". HAHA! Det kändes helt rätt då men då Jennie läste började hon att asgarva och frågade om jag inte trodde de menade typ sportlag? Jo, självklart!! Ja, där ser man hur sportintresserad man är.....


Nu ska jag försöka bota magvärk med kaviarmacka och o´boy. Sen är det ju snart Despetate och den serien botar den garanterat!!

Ciao!


Kommentarer
Postat av: Maria

haha vad kul du är!
Jag skulle nog också kunna misstolka frågan så, och det svaret var ju iaf bättre än nåt fånigt sportlag =)

2007-11-27 @ 21:49:53
Postat av: Elin

Tack för senast! Mycket trevlig kväll!! Jag minns att jag skrattade åt ditt lag-svar men kommer inte ihåg vad jag svarade själv?! Nu har du ett gäng bilder att kika på från i lördags i min blogg, du fastnade på många bilder! Kram

Postat av: Eva K

Har uppdaterat mig lite genom att plöja de senaste inläggen på din blogg - hej och hå, så mycket vuxenpoäng du plockar på dej hela tiden!!! Jag menar, hyacintlökar...!

Jag kan trösta dej med att jag också var sådär totalt helnervig första gången jag var inne på bilbesiktningen ensam, men jag var typ 15 år äldre än du då, och skulle alltså föreställa redan vuxen, säker och klok. Dessutom blond av naturen, så det blev till att ta fram alla coola sidor man hade. Och jag tror inte att någon märkte att det var första gången... de måste ju möta större knäppskallar dagligen, intalade jag mej.

OK, dags för mitt nästa "vuxenmåste" - fixa adventsprylarna hemma och dessutom hemma hos mamma som inte längre klarar det själv. Det sistnämnda ett lite vemodigare vuxenpoäng att plocka.

2007-11-27 @ 22:36:04
URL: http://evaihjo.blogspot.com
Postat av: Elin

klart du får låna bildeR!!

2007-11-29 @ 01:02:00
URL: http://goldentexas.blogg.se
Postat av: Chris

Vet inte HUR men jag hittade din blogg och la till en länk i min blogg =) Kul att ni trivs i Sundsvall och du verkar hitta på en massa kul! Kan du inte ta lite fina vinterbilder så jag får sakna Sundsvall lite? =)Hälsa Pontus och ha en trevlig helg! Kram från/Chris

2007-12-01 @ 02:41:10
URL: http://youareprocrastinating.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback