Promenad

Blev ingen jogging ikväll heller. Brorsan skulle träna innebandy och då mamma erbjöd promenad så tackade jag ja, roligare att vara två ju. Men imorgon blir det iaf träning som faktiskt inkluderar svett för då ska jag på bräda på Friskis. Lätt roligaste passet där!

Nu sitter jag och väntar på att Top Model STHLM ska börja och att Pontus ska ringa. Hoppas att de två inte krockar bara, känner mig som världens sämsta flickvän då jag mumlar något obegripligt som svar på en fråga för att jag fastnat i nåt skitprogram, som jag givetvis älskar. Har iaf övergett Greys Anatomy till förmån för Top Model. Greys är en helt ok serie men nej, det är lite väl dramatiskt och "klyschigt" för att jag ska orka med. Top Model STHLM är ju ljusår sämre än det amerikanska men det får duga som onsdagsunderhållning. Haha, för TV måste man ju se! Det är trist att så många kompisar bor på andra orter, men å andra sidan ska jag ju villigt erkänna att jag (och dom) inte är så där överdrivet bäst på att hålla kontakten. Dessutom är allt sånt mycket enklare på sommaren. Längtar iaf tills juni, då är Pontus färdig gymnasielärare i samhällskunskap och filosofi (magister Bäckström, faktiskt!) och då blir vi verkligen sambos på heltid, 100 %!! Men som vi vet går ju tiden asfort och innan dess ska vi hunnit med jul, fjällresa(or?), Thailand och massa annat skoj.

Bara roliga saker att se fram emot!

Kommentarer
Postat av: Angelicas Closet

Det är väldigt skönt med promenader!
:)

Postat av: Maria

då ses vi på brädpasset ikväll!

2007-10-04 @ 07:58:24
URL: http://lindstrombarn.blogg.se
Postat av: Pontus

Hey Baby!
Tänkte bara säga att vi syns ikväll! Om du undrar varför det försvunnit lite pengar från sparkontot så är det för att jag behövde köpa flygbiljetter till LR Stud. Jag får ju givetvis igen pengarna men jag var tvungen och lägga ut och hade inga cash.
Syns ikväll!
Puss!

2007-10-04 @ 10:09:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback