Hemma i Funäs

Då var familjen Bäckström/Lindström på plats i Funäs. Det känns väldigt skönt! Bilturen från Ö-sund gick jättebra då Mirabelle verkligen trivdes i bilstolen. Hon sov non-stop till Hede där jag och Pontus stannade för att äta lunch. Hon sov vidare i bilstolen på bordet på pizzerian, haha. Vaknade dock till och var elak då det var dags att byta blöja. Somnade om så fort bilen startade och sov tills hon vakande och var hungrig vilket fixades på en parkeringsficka i bilen. Tur att jag fått klämm på att amma även i sittande ställning! =) Väl hemma packade vi ur bilen (shit va mycket grejer en bebis har -redan!) och efter ytterligare en amning (hon får äta när hon vill - inget "70-tals var 4:e timme" här...)  bestämde vi oss för att det var dags för premiärturen i vagnen. Lite nervöst men ack så spännande! Vi gick runt säkert 1,5 timme i det fina varma vädret och hon gillade det! Vi provade även napp och den gillar hon också, även om den åker i ur mest hela tiden då hon gör samma "pauser" som då hon ammar. Mitt bröst ramlar ju inte direkt ur men det gör ju nappen, haha. Under promenaden var vi in på byns fotoaffär och drog ut några ex av vårat favoritfoto på henne för att skicka hem till våra äldre släktingar framför allt men också till barnmorskan vi hade mest hemma i Sundsvall. Hon ville gärna ha ett foto så då ska hon få det såklart. Sen var vi på Ica och handlade också. En nervös mamma, ett sött sovande barn och en cool pappa. Jag var nervös för att hon skulle vakna och vara jätteledsen och då inte kunna trösta. Men det är klart jag vet att alla vet att små barn skriker, det är ju såklart helt ok och det gör ju inte oss till dåliga föräldrar eller nåt men jo, allt är lite nervöst så här i början. Dock så sov hon hela tiden i vagnen både i affären och hela vägen hem.

Men där var det slut. Sen dess har Mirabelle visat mamma och pappa lite humör kan man säga. Hon har bara varit nöjd (inte allid då heller) då någon av oss legat brevid henne eller suttit med henne i knät eller då hon ätit eller sovit, men det har hon inte gjort vidare mycket alls nu på eftermiddagen. På BB kunde man låta henne sova själv i sängen då hon var nyäten och hon var jättenöjd med det, men inte nu. Men det är väl så det ska vara. Det bästa en bebis vet är ju närhet och då är det ju bara att ge henne det. Närhet, mat eller vad hon nu vill ha. 

Mirabelle Bäckström - världens sötaste diktator.En OS-boxare på väg upp i ringen? Nej. Bella på väg hem från BB!Mamma och Pappa åt pizza i Hede, Bella mjölk strax utanför.Premiärturen i vagnen gick ned till byn, en sväng förbi sjön och med avslutning på ICA.Man blir trött av att åka vagn; Bella jäspar som en hel karl.Kommentarer
Postat av: Elle

Men åhhh... =)Nu ska jag till jobbet.

2008-08-13 @ 06:41:28
Postat av: Maria

men ååh vad sött, vilka härliga bilder! kommer precis ihåg den där känslan när man första gången drog runt på sin bebis i vagn=)

Jaså, lilltjejen har humör redan och vet precis vad hon vill! Ja tänk att en sån liten varelse kan ha total makt över en hel familj=)

2008-08-13 @ 08:36:26
Postat av: Susanne

Tjena!vilka härliga bilder ni fått till!

Lycka till med er nya familj! lägenhet och jobb:)

allt på en gång, det är ju kanon!

Många kramar från Susanne m flock

2008-08-13 @ 09:55:59
Postat av: Stina

Va roligt det är att läsa om allt! Hon är verkligen söt! Kramar stina

2008-08-13 @ 10:59:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback