Pappa Pontus jobbar

Och vi gör vårt bästa för att roa oss själva...Så här har dagen sett ut hitills:

07.30 Matning och byte av blöja.
07.55 Beslut att sova längre.
08.15 Pussa Pontus hejdå.
9.45 Mamma Lina vaknar igen, äter frukost och ringer Jessica som jag inte pratat med sedan januari! Kul!
10.30 Mirabelle vaknar. Byter blöja, klär på henne och ammar.
11.30 Ut med vagnen! Promenerar cirka 1,5 timme. Gör samma misstag som sist då jag gick en rejäl och snabb prommis; för mycket kläder (för mig) och för lite vatten (inget alls alltså).
13.00 Mirabelle gnällig - kånkar och buffar men det hjälper inte. Matar henne, äter inte så mycket.
13:45 Mirabelle fortfarande orolig och gnällig, testar att ge henne mat igen då hon inte åt speciellt mycket vid 13. Lägger oss i sängen och ammar och hon äter länge och blir väldigt lugn. Så lugn att både jag och hon somnar, skönt.
14.45 Mamma Lina vaknar, micrar en överbliven pasta carbonara till lunch, gott. Äter hårdbröd (har börjat med det nu trots att det inte är någon favvo, tror att det är bra då jag ammar och så) dricker ett glas vatten och ett glas lingondryck.
15.15 Ringer och bokar om besiktningen av bilen från Sundsvall till Funäs. Ringer och bokar en klipptid hemma i Sundsvall till nästa vecka. Funderar lite med mig själv och frisören om det kanske är läge att göra det mörkare? Brukar ju vara mörk på hösten. Kanske chokladbrunt med ljusare slingor? Inget bestäms men hon bokar tiden så att jag hinner färga om jag vill.
15.30 Kollar igenom DN.
15.50 Drömmer mig bort om den förhoppningsvis kommande New York-resan som jag, Pontus och Mirabelle ska göra nästa sommar. Pengar är väl det enda problemet och hey, money's no issue, som vi brukar säga ;0)

Mmm, och nu är det bara 5,5 timmar tills Pontus kommer hem.
We'll survive!


1) Bella filosoferar på skötbordet
2) Redo för vagnprommis i blåsiga fjällen!

Kommentarer
Postat av: Fia

Hehe JA det blir bröllop! Så underbart! Det var Per som friade hemma i svall en kväll när vi var ute barnlediga med några nära vänner. Så dom pep iväg på "toaletten" och andra "ärenden" och Per gick ner på knä innan desserten. :-) Jättemysigt och helt överaskande då han haft vissa "kriterier" som jag ännu inte uppfyllt. fast jobb etc:-D innan ett frieri kunde äga rum:-)

Så nu får man chansen att gotta sig i allt vad bröllopsbesyr heter:-)

Postat av: Marris

Hej,

kom på att jag inte sagt grattis till det lilla underverket ännu. Så ETT STORT GRATTIS skickar marris härmed till er. Ni är så fina allihop! Ha det så bra.

2008-08-21 @ 18:30:11
Postat av: lina

New york med lilla familjen, vilken upplevelse. Bodde där ett år, som aupair, och kan verkligen rekomendera stan.

Ja eran lilla var ju också rätt stor. Har hon gått upp mycket nu? Jag tycker Spencer är sååååå stor nu och känner redan hur nostalgisk man kommer bli över bebistiden sedan när den är förbi.

2008-08-22 @ 10:09:16
URL: http://linaslivmoder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback