Tristess och längtan

Nu börjar jag och Bella att på allvar sakna Pontus. Vi skjutsade ju honom till jobbet igår kl 10.00 och vi ska hämta honom 22 ikväll. Det är seeega timmar dit, känns det som. Vi hade iaf en mysig kväll igår och en bra natt med matpaus vid 5.30 och 9.00. Efter den sista låg vi kvar i sängen och myste innan vi klev upp, jättegosigt! Även igår, då vi skulle lägga oss låg hon nöjd brevid mig i stora sängen och pillade på lakanet och på mig och pratade för sig själv, eller kanske med mig men jag läste Mama, haha. Sen fick hon äta och efter det lyfte jag henne till hennes säng. Det brukar sällan vara några problem att lägga henne men igår gnällde hon inte det minsta på hela kvällen, skönt då jag var ensam.

Man kan ju tycka att jag borde aktivera mig idag med, som igår, och jag hade faktiskt stora planer på att gå på en invigning på museet och sen ta en lång promenad men i förmiddags var vi så skönt sega både jag och Bella så vi sov/kollade på the Hills i soffan i typ tre timmar och sen då jag vakande till liv var det ju mörkt ute och promenaden känns bara motig nu. Men men, snart börjar reprisen på Desperate och så ska jag massera lilla fröken tänkte jag. Hon har varit väldigt duktig på att roa sig själv nu i 1,5 timme, rekord!! Först duschade jag och då är hon iofs alltid nöjd om hon får ligga på golvet och leka med handdukarna som hänger ovanför henne men även efter det så har jag lagat middag, ätit middag och nu får jag sitta här vid datorn med! Hon leker i babygymmet och det verkar hemskt underhållande just idag. Det blir roligare och roligare med gymmet verkar det som. Nu kan hon ju oftast få tag på figurerna och skaka lite på dom och så, lite mer aktiv nu än förut.

Pratade länge med mamma i fredags och vi längtar båda så mycket efter varandra! Visst längtar jag även efter alla andra men kanske allra mest efter mamma ändå, hihi. Ska bli skönt att komma hem över jul, även om det är ett kaotiskt schema som sagt.

Nu säger Bella att "ok mamma, nu är inte Laban och c:o sååå kul längre". Dags att inrätta sig i tjänstgöringen igen! ;0)


Kommentarer
Postat av: Pontus

Hua! Jag längtar efter er också! Och lite ledighet! Det ska bli så skönt dels när det här långa passet är över och dels när det blir jullov! Ny syns vi snart igen i alla fall, hemma strax efter 17! Pussar i massor!

2008-12-15 @ 12:05:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback