Samtalet med stort s

Idag berättade jag för min "storchef" (dvs han som anställt mig) att jag är gravid. Han tog det väldigt bra och visade faktiskt ett visst intresse för beräknat datum och så vidare. Skönt att det är gjort!


Kommentarer
Postat av: Jeanette

Det är ju inte själva utbildningsnivån som är viktig (i grund och botten), huvudsaken man är utbildad. Det finns usla förskolärare/lärare och kanonbra barnskötare och tvärtom. Många gamla "rävar" (min mamma är tex också barnskötare) har ju hängt med länge och deras erfarenhet kan vi nyare aldrig konkurera om och de har ju förhoppningsvis hängt med i förändringens vindar :)Min tanke med inlägget var eg bara att jag vill understryka att det fakriskt är viktigare än man tror att befästa ordet förskola och slopa det lite omodernare "dagis". Många håller inte alls med men man kan ju som sagt kanske så ett litet frö som börjar gro någon gång... :)

Ja tänk vilka nya tider ni har framför er snart, eller ja, ni är ju redan inne i den nya tiden. Måste vara supermysigt att vara gravid och ha ett litet barn att se fram emot tillsammans. Skönt också att det gick bra att berätta för chefen!

Kram kram

2008-03-27 @ 13:07:54
Postat av: Maria

skönt, sånt är alltid lite gruvsamt. Härligt att "alla" vet nu, nu är det bara den långa väntan kvar:)

Postat av: Josefin

Skönt när såna samtal är avklarade =)
Jag pluggar till personalvetare vid Uppsala Universitet men flyttade till Sthlm i höstas så nu pluggar jag tillfälligt i Sthlm. Blir lite hattigt :)

Vad pluggade du i Jönköping? Kram!

2008-03-27 @ 22:53:43
URL: http://www.spegelfjollan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback