BVC-rapport

Mirabelle blir tre månader på lördag och hon väger nu 6275 gr och är 63 cm lång, börjar bli stor lilltösen! =) Nästa gång vi ska dit ska hon få sin första vaccinspruta, i slutet av november. Vissa barn reagerar ju med lite feber och att de blir lite kinkiga så vi får väl se vad hon tycker om det hela. Barnmorksan sa iaf att Mirabelle verkade vara en nöjd och framåt bebis som var "före sin tid", minsann. Jag och Pontus tycker förstås att hon är världens bästa bebis, men att hon nog följer utvecklingskurvan som de allra flesta bebisar, men kul att få höra att hon uppfattas som så vaken iaf!

Igår var Elle och Anna här, från jobbet hemma i Sundsvall. Elles mamma bor i Hede så de passade på att hälsa på oss med, jättekul! Bella var på sitt allra bästa humör så de fick se sprattel, massa leenden, höra gurgel och andra ljus och faktiskt bevittna en tursam rullning från rygg till mage! Första gången jag och Pontus såg det med. Hon har ju gjort den en gång förut men då missade vi det ju. Men igår slog hon till, dock med medlut då hon låg på fällen och liksom tippade över kanten. Men allt räknas! ;0) Hon har ju ganska nyss börjat kura ihop benen mot magen och det är då hon kan få till röreslen som gör att hon kan vicka fram och tillbaka på ryggen så det kommer väl ett rull till framöver.

Efter Elle och Anna åkt kom Pontus föräldrar. De åkte från Ö-sund bara för att se oss (läs Bella) i dryga två timmar. Vi åt pizza och gosade med Bella mest.  Dock var hon lite tröttare än på förmiddagen så hon ville inte rikitgt visa upp hela registret igen. Men något leende och lite prat fick de se innan jag tog henne till sovrummet så hon fick äta i lugn och ro strax innan Claes och Marie åkte hem. Efter maten låg hon som en tung geleklump på min arm i två timmar, lillhjärtat.

Pontus ska strax åka till jobbet och slutar 21.30, men sen är han ledig igen tisdag och onsdag, så lyxigt för oss! Tänkte försöka få hit familjen Gren/Loo på lunch imorgon. Om du läser Hanna så kan du ju börja fundera om det kan vara något? =)

Nu ska pappa Pontus åka så jag ska pussa hej då.

Ciao!


Kommentarer
Postat av: lina

Men då..rulla runt, det var inte dåligt. Vilken tidig, stark liten bebis.

Postat av: Hanna

Ja men vad trevligt ska hänga lite med min polispolare på fmpromenera och symptati äta lite detox mat...(= hungrig efter en kvart) haha men efter vi hämtat Vincent vid 14 tiden kan vi komma och gästa er =) kram kram och Marcus blev jätte glad han saknar pontus =)

2008-11-03 @ 20:03:01
URL: http://www.enligthanna.blogspot.com
Postat av: Jennie

Hon är tidig att rulla lilla Bella! Wilma var ganska tidig hon med. Hon gjorde det ett par gånger under en dag, sen tog det ett par veckor tills hon provade igen. Glömde liksom bort att hon kunde rulla över, haha!

2008-11-04 @ 08:09:09
URL: http://jennie77.blogg.se/
Postat av: anna svensson

Hej Lina, gud va det är roligt att "tjuv-glutta" på alla bloggar....speciellt din! Verkar som ni har det bra uppe i fjäll-världen och att ni mår bra i er familj, bella har verkligen blivit stor!! Hälsa både bella och pontus // Anna

2008-11-04 @ 11:48:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback