Glöggmys

Igår slutade Pontus 21.30 så för att vi skulle få någon tid för oss själva testade vi att lägga Mirabelle ensam i sovrummet, i sin säng som vanligt, strax efter 22. Hon protesterade lite först men då jag gav henne nappen igen så gav hon upp och somnade. Vi tycker ju att Bella ska få styra oss än så länge, att vi alltså anpassar oss efter hennes sovmönster, och det innebär oftast att hon vaknar kring 09.00, är vaken till typ 10-10.30, sover i vagnen 10.30-12, är vaken hela tiden fram till 16-tiden typ då hon ibland kan ta en liten powernap på en halvtimme eller så i en famn i soffan, sen är hon vaken fram till kanske 19-20 då hon igen kan ta en powernap och sen sover hon för natten vid 23. Vaknar och äter mellan 04.30-06.30 typ, en gång. Det funkar bra tycker vi, men visst var det väldigt mysigt att få två-tre timmar helt själva igår, verkligen! Vi stängde av TV:n och drack glögg med tända ljus, mysigt.

Nu har vi nyss kommit hem från promonaden, jag och Bella. Vi var ute nästan två timmar och hon sov hela tiden =) Gick bort till korgliften vid Funäsdalsberget och sen ner på byn och in på Ica och handlade lite inför middagen ikväll. Vi ska göra kycklingwraps med kyckling, wokgrönsaker och creme fraiche. Blir nog gott! Vi har gjort det med älgfärs och det är också smarrigt. Så smidigt att använda wokgrönsaker, vi gör det ofta. In i ugnen bara med lax eller kyckling. Gott, snabbt och nyttigt! Inte lika nyttigt är dock "desserten" jag köpte; smågodis! =)

Imorgon ska vi på café Villans nyinvigning/tvåårs-jubileum. Buffé och underhållning. Blir nog trevligt. Vi ska gå med
Hanna och Marcus så vi får hoppas att de tre barnen är på bra humör!


Trevlig helg!


Kommentarer
Postat av: Maria

Mysigt med vuxentid tillsammans, det är verkligen en bristvara hemma hos oss. Men i helgen ska det bli andra bullar uppe på Södra:) Trevlig helg!!

2008-11-28 @ 12:33:26
Postat av: Hanna

Som jag sagt tidigare ang sömnen på våra barn så njuter vi av egentid på kvällen. Trits att "Batte" vägrar somna i bland=( Längtar till i morgon!!!

Postat av: lina

Hennes sovmönster låter ju rätt skönt. Fast det är klart, antar att det inte blir så mycket tid för bara er två om hon somnar runt 23. Men å andra sidan så har man ju hela resten av livet på sig, tillsammans.

2008-11-29 @ 15:47:07
URL: http://linaslivmoder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback