Grymt trevlig lördagkväll!

Hela gårdagen igår var så skoj. Vi softade som bara vi kan, det enda vettiga och konkreta vi gjorde på hela dagen var att gå ut på vagnpromenad. Eller vi år ju faktiskt frukost och lunch med, och det är ju lite ansträngande, eller? Men det var hur skönt som helst att bara vara! Strax innan 16.30 gick vi ner till Villan och tog ett bord innan familjen Loo/Gren kom strax efter oss. Jag och Pontus tog in varsin polsk öl som var jättegod, för den smakade som folköl, haha. Kanske inget tillverkaren skulle ta som en komlimang men den var jättegod och mild i smaken, utan att vara blaskig. Efter en kort stund hade personalen dukat fram buffén så vi gick och betalade för att kunna svulla. Och hoppla, inte direkt billigt. För buffén tog dom 195 spänn! Iofs så var det väldigt dyra råvaror; parmaskinka, massa goda ostar (många var från trakten), gravad lax, oliver....Sen så tror jag att det mesta var ekologiskt eftersom de har de som idé, så visst, det kostade nog en del, men det sved ändå lite att betala nästan 200 för en buffé. Men Pontus såg såklart till att vi fick valuta för pengarna! Han åt och åt, haha. Kring 19 började Vincent bli trött och Hanna och Marcus bestämde att Marcus skulle gå hem och natta barnen och att vi alla skulle komma efter om en stund. Perfekt! Tills en ur personalen kommer till vårt bord och säger att Marcus ringt och har låst ut sig, haha. Hanna hade nycklarna så hon fick gå hem. Jag, Pontus och Bella satt dock kvar en stund innan vi också gick till dom.

Väl där blev kvällen ännu bättre! Marcus drog på Ica och köpe folköl till honom och Pontus och godis till mig och Hanna så vi blev kvar där nästan till 00.00. Vi pratade och skrattade hela tiden! Samtalsämnena var bland annat: parrelationer, småbarnsliv, olika förlossningssnitt, husbygge...Ja, vi pratade om högt och lågt och kul var det! Vincent och Tristan sov i sina sängar och Bella var växelvis vaken och sovandes iaf fram till 23 då hon sov mest hela tiden i Pontus famn. Skönt att alla barn var nöjda så vi fick vara lite ifred, som vanliga vuxna.

Nu är hela familjen vaken och vi ska väl snart äta frukost och sen blir det till att städa! Ja, efter gårddagens dekandens så måste vi göra ett ryck nu idag. Klockan 14 ska vi på julskyltning med Hanna och Vincent så vi måste vara klara innan dess. Bäst att sätta fart...



Mirabelle Bäckström - en sann festprisse



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback