Söndag. Igen.

Vistelsen i Östersund var mysig; som en minisemester. Vi åkte tidigt i på morgonen igår och tur var väl det för "jag ser det snöar, jag ser det snöar å så roligt (!?), hurra!"...Ja, och vi bytte ju aldrig till vinterdäck då tiden inte räckte till så vi körde så sakta att det tog över tre timmar till Ö-sund. Normalt tar det kanske två lite drygt. Det var inte direkt halt på vägen då det var plusgrader men snö var det, ganska mycket på sina ställen faktiskt. Nu ikväll då vi kom hem hit fick vi (läs Pontus) skotta både altanen och bron så imorgon ska vi (läs Pontus) definitivt byta till vinterdäck.

Jaja, åter till Östersundsvistelsen. Väl framme så packade vi in grejerna i Claes och Maries lägenhet, bytte på Bella och gav henne mat sedan gick vi ut på stan. Bella somnade nästan direkt i vagnen och sov sen i tre timmar medan vi gick in på alla affärer som såg minsta intressanta ut, måste ju passa på då man har fler än tre att välja på! =) Men det blev ändå inte så mycket shopping; varsin kofta till mig och Pontus, två byxor och två bodys till Bella och ett munstycke till kökskranen, haha. Vi åt på McDonalds (precis så gott som alltid, hihi) och sen så fikade vi på Törners. Då vaknade Bella för första gången, klockan var runt 15 då. Så då åt hon innan vi gick hemåt igen. Snälla bebisen!

Hemma i lägenheten slappade vi lite innan Pontus tyckte vi skulle utnyttja det faktum att de har badkar. Så hela familjen hoppade i badet, haha. Jättekul ju! Så trist att vi inte har badkar här. Vi hade det i lägenheten i Sundsvall, men det är ju också det enda som var bättre med den lägenheten jämfört med denna så det är ok. Bella verkade mysa i vattnet med oss. I vanliga fall badar ju hon i baljan och då känner hon ju bara våra händer, men nu kunde vi ju ha henne mot våra kroppar på ett helt annat sätt så det gillade hon nog. Varmt och tryggt och kanske lite spännande med så mycket vatten.


Bilden till vänster är Pontus pappa Claes med Pontus i knäet, för 25 år sedan. Till höger Pontus och Mirabelle, igår.

¨
Snyggingar!

Efter badet lagade Pontus en god middag; pestoinbakad lax med tomatris. Sen drack vi kaffe och kollade på SVT2:s temakväll om porr. Mycket intressant. Den första dokumentären handlade om en tvåbarnsmamma som levde på att spela in och medverka i sina egna filmer plus att hon arbetade som eskort. I början gick snacket att "det är kul och utmanande och annorlunda"...jada jada. Men mot slutet grät hon och sa att hon inte haft något val då de fick ekonomiska problem och att hon var nervös hur barnen skulle ta det då de blev äldre etc. Känns som om det alltid verkar vara så? Även i Jenna Jamesons självbiografi går det att se det mönstret; från början hävdar hon att det var ett val som gjordes för att det verkade kul och utmanande men sen så rullas det upp; en taskig barndom, destruktivt beteende och ångest. Jaja, intresssant hur som helst.

Idag kom Claes och Marie hem vid 12 så då ungicks vi, eller de umgick med Bella, och sen så åt vi ripa till middag innan vi körde hemåt. En skön helg alltså!

Kommentarer
Postat av: Johanna och Stina

nää, trodde det var pontus o bella på båda! Vad coolt!

Postat av: Lina

Johanna o Stina: Jag vet, de är så lika Claes o Pontus!



Och du, kan inte du maila mig lösenordet till din blogg? linalindstrom[email protected]

2008-10-06 @ 14:11:17
Postat av: Anonym

linalindstrom[email protected]

Med understreck (_) mellan lina och lindström och lindström och 83 alltså...

2008-10-06 @ 15:09:24
Postat av: Stina

Ja dom var verkligen ruskigt lika varandra! Coolt!

2008-10-06 @ 16:19:36
Postat av: bia m fam

ruskigt lika dom var på bilderna!vi längtar efter er!!!!!!

2008-10-06 @ 17:48:48
Postat av: Elin & Odin

Jädrar vad slående lika! Vad fin hon är lilla Mirabelle!



Kikar in på bloggen lite då och då men är dålig att kommetera... (men nu så. ;))



Kram från ett höstigt Sundsvall

2008-10-06 @ 21:17:31
URL: http://odins.blogg.se/
Postat av: Suzanne

Hej Lina!



Brukar kika in i din blogg lite då o då, men är förbaskat dålig på att kommentera.

Vet inte om ni känner till mig, men jag känner till er iaf =) Pontus gick på samma förskola som mig när vi var små, Champinjonens Förskola.

Och sen har jag jobbat på ICA Handlarnas Ekonomibyrå, ICA Meny o Heidenborgs - och där har jag ju sett o säkert även hejat på dig =)



Nu har jag iaf suttit här o snyftat till 2 st helt fantastiska berättelser om erat stora + och när ni berättade för familj, släkt o vänner och njutit av alla fina bilder!!



Tack för en mysig blogg!!



Kram från Suzanne

2008-10-07 @ 07:50:04
URL: http://snuzen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback