Packning pågår

Imorgon åker vi hem till Sundsvall över helgen. Främsta anledningen är att Pontus ska på Lundell med Bia, men vi ska givetvis hinna med lite annat också. På schemat står bland annat besöka min farmor (som inte hunnit se Mirabelle än), besöka Pontus farmor och farfar, middag med/hos mamma och pappa, lite shopping på stan, klippning...Blir kul!

Idag har jag och Pontus gått dryga milen med fyra andra mammor. Värsta barnvagnsmaffian runt sjön, haha! Efter det var Pontus tvungen att åka på jobbet men vi övriga gick hem till Hanna och fikade. Mysigt!

Pontus slutar 21.30 ikväll så nu sitter jag mest och gör inget alls. Det är lite tristare att vara ensam på kvällarna. Så svårt att aktivera sig då. Inte så att jag går ut och går själv i mörkret direkt. Så det blir mycket TV med Bella i knäet. Men nu sover hon faktiskt själv i soffan (!) därför kan jag blogga. 

...........................................................................................................

Fick lite inspiration av Sara så...Julklappstips till Mirabelle:

Byxor; mjuka med mudd i midjan och benslutet. Ska finnas "jeans" i mystyg på Lindex...?
Bodys; enfärgade eller mönstrade. Inte "tjejiga". Storlek 68 eller 74? Tror nog 74.
Leksaker som små bebisar gillar.
Böcker som små bebisar gillar.

Haha, inte så konkret kanske men så svårt då hon är så liten! Men vi blir jätteglada för allt!



Kommentarer
Postat av: Johanna och Stina

Hoppas ni får tag i "jeansen" tror de tog slut tidigt i höstas här nere iaf! men de är GRYMMA!! Stina har ett par å de går varma!! Sörjer dagen då de inte längre är lagom!

Postat av: Stina

Hej Lina! Jag höll på att googla på ekologiska kläder och så hittade jag denna sida http://www.blingo.se/ som verkar ha barnkläder i det stuk som ni vill ha. Lite dyrare än vanliga barnkläder kanske, men så vet man ju att ingen stackars indisk by har blivit förgiftad av kemikalier för att ta fram tyget. Kram stina

2008-10-24 @ 10:42:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback