Det blev en soft dag det här...

Jodå, vi fick på oss kläder men någon dusch för mig har det inte blivit än... Runt 13 gick vi ut på en jättekort promenad, kanske var ute 15 min, haha. Kändes bara segt att promonera idag så vi vände hemåt och jag läste DN söndag ute på altanen medan Mirabelle sov i vagnen brevid. Mysigt! Åt "lunch" utomhus med; mackor och vaniljyoghurt....I know! Inte alls bra, ska ju äta riktig mat nu då man ammar och behöver energi men ett mål om dagen är alltid lagad mat iaf.

Nu ligger Mirabelle i soffan och lyssnar på Nirvana, haha. Ibland, oftast efter amning, så kan hon ligga vaken en ganska lång stund innan hon lessnar och vill komma till en famn. Men oftast efter amning får hon vara med någon av oss en stund så hon fakiskt "umgås" med oss lite de få timmarna hon ändå är vaken under dygnet.


Jo, alla säger att tiden går så fort men att Bella redan skulle vara en finnig tonåring var jag inte beredd på! ;0)



Stilstudie; Mirabelle Bäckström


Den fina badplatsen vid sjön, cika 20 minuters gångväg från oss.
Utsikt mot både LIll- och Storskarven samt Funäsdalsberget. Blir nog mysigt till sommaren!

Kommentarer
Postat av: Pontus

Vackra unge!

2008-09-08 @ 16:25:11
Postat av: Elleonora

Jag har nog tänkt på tösen i dag. En månad liksom. Det är stort det ;) Haha...



Hoppas vi syns något snart. Får väl se när jag någonsin ska kunna åka till Hede igen. Men är rätt så sugen nu kan jag säga =) Innan snön kommer. Skulle vilja vandra mer innan dess. Går ju bara småturer... men det är ju så skönt att bara ta en paus från allt ljud. =) Underbara fantastiska natur!



Sköt om er, Kraaam!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback