Husmor i farten igen!

Idag har vi haft ett lite bättre tempo, jag och Mirabelle. Kan också bero på att jag fick sova (ännu) bättre inatt. Igår kväll åt hon ersättning som sista mål igen och då sov hon sju timmar på raken, mellan 23-06, sweet sweet baby - mama loves you! =) Åt alltså klockan 06 och sen igen 09 och då klev jag upp. Bella valde dock att sussa vidare, mätt och belåten, så jag hann både fixa mig i ordning och äta frukost innan hon vaknade runt 10 och ville ha sällskap.

I förmiddags gick vi en promenad till Konsum för att köpa blöjor och våtservetter bland annat. Två mycket förvånade föräldrar letade och letade igår kväll efter alla blöjor vi ju nyss hade..."Men var har dom tagit vägen?", liksom. Haha, eat, sleep, poop - det är vad hon gör och då försvinner blöjorna i en väldans fart! Men nu har hon iaf ett nytt lager, skönt. Köpte även våtservetter och den här gången köpte jag coop x-tra. Haha, i början hade hon superdyra från Pampers eller Natusan, sen blev det Icas egna och nu billigaste hitills, x-tra. Men om hon inte blir irriterad eller så av dem så är det ju bara bra! Måste säg att hon är otroligt fin i hyn, överallt. Smörjer henne nästan aldrig men å andra sidan byter vi blöja ofta, och alltid på natten med, så det kanske är därför.

Lagom tills vi kom hem från affären så började det regna. Vad göra om man inte vill kolla på TV, läsa eller surfa? Jo, baka! Japp, så nu står en plåt Drömmar i ugnen. Jag tittade till dem nyss och insåg att jag gjort ett rookiemisstag. Jag tänkte att eftersom det inte är bakpulver i så borde de ju inte svälla så mycket, men jo det gör de! Nu har de åkt in i varandra på plåten men det går nog att lösa men kniv...Och att de är stora gör ju kanske inte så mycket, då kan man ju leka café då man sittet här hemma och fikar! Till ett standardrecept på Drömmar går det åt två teskedar hjorthornsalt. Tur att jag köpte två påsar...Haha.

Och hörrni, ni som läser. Jag ser på statistisken att det är över 100 som läser varje dag, men om jag har tur får jag max fem kommentarer per inlägg. Kom igen, skriv bara ett litet hej eller vad som helst! Jag är ju faktiskt ensam några timmar varje dag (om man inte räknar en sovande Bella) så det är verkligen jättekul att få kommentarer, en slags kommunikation iaf.

Ciao!

Kommentarer
Postat av: Susanne

Tjena tjejer! (och Pontus)



vad du har blivit huslig, duktig du!

läste för nån dag sen om ditt kontrollbehov, du är väldigt lik Anki :) skönt att det verkar bli mer och mer sömn för dig och att ni verkar trivas. härliga bilder du tog häromdan. ha de bra kramar Susanne

2008-09-09 @ 13:58:41
Postat av: Sandra

Hej!

Mycket fin blogg och söt Mirabelle! Njut av Mammaledigheten, den går alldelew för fort. Fina bilder ni tar, kul! Keep on going. Kram

2008-09-09 @ 14:39:41
Postat av: stina

Hej! Lina din blogg är ett perfekt avbrott på jobbet när man vill pausa (och det vill man rätt ofta) så då blir det din blogg, katrin schulman och alex schulmans bloggar, plus lite andra bloggar. Jag tycker att Funäsdalen borde ge dig betalt så bra reklam som du gör för dom =) Bra att ni verkar trivas däruppe! Nä nu måste jag nog återgå till att arbeta en lite en stund igen. Kramar

2008-09-09 @ 14:52:38
Postat av: stina

..och med det sagt så fortsätt uppdatera lika ofta så jag blir road på jobbet!

2008-09-09 @ 14:54:07
Postat av: Lina

Åh, va snälla ni är som kommenterar! =)



Susanne: Ja, jag är lik mamma! Men jag är ju iaf medveten om det så jag försöker parera det =)

Sandra: Tack, ska göra det!

Stina: Du jobbar kvar va? Jag har svårt för Katrin Schulman, hon är lite väl elak för min smak faktiakt...Ha det!

2008-09-09 @ 15:40:09
Postat av: Alex

Jag är härinne och läser hela tiden också. ;) Det är jättemysigt att få fly till din mammavärld när det är som allra mest på jobbet. Tar några minuter men ger en massa tillbaka.

2008-09-09 @ 15:43:35
Postat av: Maria

duktig du är! en ny sida av Lina, har aldrig hört att du bakat förut:)

2008-09-09 @ 16:21:50
Postat av: Chris

Din blogg är supermysig och rolig att följa, Lina. Och Bella är ju så söt, så söt =)

Kul att ni trivs så bra i fjällen!

kram C

Postat av: Josefine,Blekinge

Hittade din blogg via en av dina kommentarer hos Prinsessans dagbok. Har en son som är 4 månader och därför är det kul att följa andra småbarnsföräldrar i deras vardag!



Söt dotter och fina bilder!

2008-09-09 @ 17:43:06
Postat av: Hanna

Hej Lina!

Vi gick i samma klass på högskolan och jag läser din blogg ofta. Roligt att allt har ordnat sig så bra för er!! Själv har jag och min man (!) köpt hus utanför Jönköping för 2 år sen, vi är nygifta sen 1,5 veckor tillbaka. Ha det så himla bra!! kram

2008-09-09 @ 19:04:13
Postat av: Lina

Åh, vad glad jag blir då ni kommenterar!! =)

2008-09-09 @ 19:36:59
Postat av: sara

fam lindstrom/skoglund kommer i oktober!!!!!!!

2008-09-09 @ 21:11:42
Postat av: Linn

Hej! Alltid lika kul att läsa här, klart jag kan säga hej :-). Ni verkar ha det supermysigt!

2008-09-09 @ 23:59:18
Postat av: Emma

Kom in via din blogg av en slump. Sitter du och drömmer om att ta med mig killen och flytta mot fjällen. Han älskar iaf snö så kanske... : )



Tack för din inspiration! Naturbilder är uppskattade att få se (och familj/kläder osv också ;).

2008-09-10 @ 08:27:34
Postat av: Josefine

Coops våtservetter ska vara toppenbra = väldigt milda!

Hoppas ni får en mysig dag. Jag är så happy att du får sova = LYX!

KRAM!

2008-09-10 @ 09:19:33
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: Fröken Richter

Är också här! Så ofta jag hinner:)

2008-09-10 @ 21:38:21
URL: http://yanie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback