Skön söndag!

Idag så hängde vi alltså lite till med Claes och Marie. De har ju varit på MC-semester här i trakterna och innan de åkte hemåt idag så hann vi träffas igen. Vi gick en promenad i det fina vädret, fikade lite frulle på Loftet, åt pizza på Ilhans och drack kaffe hemma hos oss. Bella sov mest hela tiden då hon inte åt eller fick ny blöja, till farmor och farfars besvikelse, men sover en bebis så sover en bebis. Inte mycket att göra.

Kvällen har varit lugn här hemma med gräsklippning, lite tvättbestyr och en mysig sen tacomiddag. Bella är verkligen lugnare på kvällarna nu så det går alldeles utmärkt att äta och slappa lite ihop. Nog för att hon halva middagen hängde på min arm men då var hon iaf hur snäll som helst så då får hon göra det. En lite speciell sak har vi faktiskt gjort ikväll - gett henne AD-droppar för allra första gången! Hon svalde så fint så det gick väldigt smärtfritt. Tack
Hanna för dropparna och skeden. Ska köpa egna droppar nu! =)

Har kollat upp en helg som skulle passa utmärkt för bröder med familjer att komma hit. Hoppas verkligen att de också kan den helgen! För sen är det ingen helg som är så bra innan jul och det vore skittrist om de inte kunde komma upp hit innan jul...Men men, alla har ju sitt och det är inte så lätt att hitta en helg som ska passa sex vuxna. Men hoppas! Saknar er!

Kommentarer
Postat av: Frida

Ja visst serru, nu har jag kommit igång med bloggandet igen :) Allt är bara bra med mig, vi väntar hysteriskt på att vi ska få flytta till vår nya lägenhet. Jag får gratulera så jättemycket till den lilla söta tjejen! Ser hur mysigt ut som helst :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback