Inte som jag tänkt men najs ändå!

Igår skickade jag sms till kanske sju andra mammor i byn om att vi kunde ses hos mig idag och fika och surra lite. Jag missade ju kyrkis i onsdags så tänkte att det vore trevligt. Jo men visst, igår kväll kände jag mig toalt dissad. Två hade svarat, att de tyvärr inte kunde komma. Jo men visst serru! Självförtroendet sjönk och det kändes väldigt trist en stund men sedan insåg jag ju att det inte har med mig att göra, för alla vill ju vara med mig, utan att människor faktiskt kan ha andra planer ;0)

Jag fick iaf svar av samtliga till sist, men det blev tyvärr bara Hanna som kunde komma. Men vi har haft en trevlig dag här hemma med Bella och Tristan. De kunde för första gången ha någon sorts kontakt vilket var kul! Bella har ju nyss lärt sig sitta medan Tristan både sitter, kryper och drar sig upp. Denna ofas i utvecklingen gjorde ju att Bella mest var rädd för Tristan förut då han kom och mejade över henne då hon låg oskyddad på rygg. Men nu satt de mitt emot varandra och stal leksaker av varanda, bytlånade napp, och försökte peta ut ögonen på varandra. Gulligt, jo men visst.



  
Denna superfina (påsk)mössa fick Bella av Hanna, tack så hemskt mycket!


Jag höll på att hungra ihjäl då Hanna kom så vi åt toast och drack juice och sedan fikade vi kaffe och bulle, gott! De var här i nästan tre timmar så dagen har gått fort. Jag har gått tre kortare prommisar, varit på Ica, varit in en sväng på Hillside som hade massa fint men Bella vakande ute i vagnen så jag hann inte titta ordentligt. Jag tror dock att jag ska köpa mig en klänning från Hillside till Marcus och Marias bröllop. Såg en superfin grå/lila i etno/romantisk stil som jag tror skulle passa perfekt för ett bröllop på vischan! Dessutom var den på rea nu så jag måste försöka ta mig dit imorgon då Bella sover som djupast i vagnen så jag hinner prova =)

Nu har Pontus kommit hem så nu vaknas gulash och folköl, fredagsmys då det är som bäst!

Titta på den här filmen och jag garanterar er att ni får en kanonstart på helgen. Blir man inte bara hur lycklig som helst?!:

Kommentarer
Postat av: Elleonora

Alltså guu vikken fin mössa :) Den ser lite galet söt ut! :)



Kul å få sms från dig i dag.

Sköt om er. Kram.

Postat av: Sophia

haha.. så sött. Nora skrattade ikapp med Bella när hon såg filmen och viftade glatt på armar och ben som hon alltid gör när hon är glad..



Våra bäbisar börjar bli stora och har fått så härliga personligheter. Det är Underbart!

2009-04-03 @ 18:51:47
URL: http://sophiaolsson.blogg.se/
Postat av: Theres

Haha, galenpannor! :D Ni räddade min trötta fredag :)

2009-04-03 @ 22:25:54
Postat av: sara

sötast...vi längtar efter er!

2009-04-03 @ 22:46:36
Postat av: Pontus

Hello! Jag var tvungen att gå in och kolla lite på de fina bilderna på Bella, jag saknar henne redan! ;0)



Vi syns snart my lovely Babies!

XXX, P

2009-04-04 @ 22:43:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback