Matglad

Jag skrev ju för ett tag sedan att jag hoppades att Bellas ointresse för mat bara hade att göra med tänder etc och jo då så verkar det. Nu älskar hon mat och vill ha mycket.Trots att hon får en hel burk mat alt 1,5 dl gröt + dessert så vill hon ha mer och visar helt sonika detta genom att skrika allt hon har och vifta med armarna i barnstolen. Jaha, vad gör mamma då? Jo, ger henne ett smörgåsrån. Vad bra att jag inte kan stå emot ens nu då hon är åtta månader. Kommer hon väga 150 kilo som tioåring eller kommer min brist av gränssättning visa sig i form av revolt i tonåren?

Vi får se. Nu är hon en glad och lagom tjock bebis.



Kommentarer
Postat av: Sophia

Det här med mat och mängd är svårt tycker jag. Nora är också glad i maten men än så länge har vi "bara" gett henne en halv stor burk mat, även om hon säkert skulle kunna äta mer. Jag sa till Calle senast idag att vi kanske skulle börja öka upp portionerna och nu när du skriver att Bella äter en hel burk så känner jag att vi också bör bli lite generösare mot Nora. Oj så glad hon kommer bli och det kan hon tacka Mirabelle för ;)



Hoppas ni får en härlig påsk!

Postat av: lina

Vi kör också helburkar. Dom godaste slinker ner lätt, de mindre poppis äter han väl 2/3 av ungefär. Han får alltid tills han är nöjd, men så är han ju riktigt tung också..haha. Däremot ger jag inte frukt så ofta, och absolut inte offentligt, Spencer blir skogstokig när det är slut och vrålar som en stucken.

Glad påsk på er!

2009-04-09 @ 13:32:39
URL: http://linaslivmoder.blogg.se/
Postat av: Johanna

Rut äter också en hel burk + dessert, och vill gääärna ha mer! Speciellt av den där goda desserten, såklart. Vi har inte testat smörgåsrån ännu, bara majskrokar (men dom blev hon dålig i magen av...bajsade illgult och snoräckligt!)

2009-04-09 @ 16:47:17
URL: http://johannaijakan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback