Solig och rolig lördag!

Pontus jobbar ju i helgen (lör 10.00-sön tidigast 20.00) så igår barmhärtigade sig familjen Green/Loo över mig, haha. Pontus skjutsade dit oss då han åkte till jobbet och Marcus skjutsade hem oss strax innan 19, en heldag alltså! Vi hann med massa roligt, till exempel att vara ute i det fantastiska vädret nästan tre timmar. Mirabelle slaggade hela tiden i vagnen (!) så jag lekte med Vincent medans Marcus och Hanna städade och fixade på gården. Tristan sov också rätt länge men sedan satt han nöjt och tittade på oss från vagnen då han vaknat.

Det var verkligen superväder igår; strålande sol heeela dagen och säkert femton-tjugo plus i solen. Jag var ute i jeansklänning och tajts nästan hela tiden. Inga vantar, ingen mössa, ingen jacka - vilken frihet! Jag och Vincent byggde typ 100 snökakor, åkte snowracer och lastade (leksaks)lastbilen full med snö med hjälp av grävar'n, jättekul!

Hanna och Marcus bjöd på en jättegod tacopaj med sallad till middag och efter det fick vi smarriga lattes som de gjorde i sin nya espressomaskin, skoj!

Då jag och Bella kom hem fick hon mysa naken en stund i vardagsrummet medan jag väntade på att Robinson skulle börja. 19.59 sov hon, duktig tjej! ;0)




Jag och Vincent

  
Bella, Tristan och Vincent; den ena galnare än den andra!

 

Vincent är startklar, mamma Hanna är starter...

 
...hej vad det går!


Många snökakor blev det

Kommentarer
Postat av: Pontus

Ah! Vilken härlig dag! Snart slutar jag, jippie!

2009-04-05 @ 15:54:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback