=) & =(

Nämde aldrig det i förra inlägget men igår åt vi middag tillsammans med våra grannar/hyresvärdar och det var supertrevligt, som vanligt. De hade fixat maten men vi åt hos oss då de håller på att renovera och greja och uteplatsen var belamrad med diverese slipar och grejer. De hade gjort kalasgoda grillspett med grönsaker och fläskfilé som legat i en egengjord marinad (killen är f.d kock) och så hade de med deras egna fritös som de gjorde strips i, skitkul och gott! Sen att solen sken och det faktiskt var över 15 grader och vi kunde sitta ute var ju helt fantastiskt! De ska ha barn nu i höst så det blev mycket förlossnings- och bebissnack med jag tror alla fann det underhållande.

Ikväll hade vi också middagssällskap, Hanna, Marucs, Vincent och Tristan var här och käkade vardagsmat, men det äro icke att förglömma att man kan bjuda enkelt med!  =) Pontus hade gjort en jättegod korv- och potatissoppa med mjölkbas som var färdig precis så jag kom hem från jobbet. Skönt att sätta sig vid ett dukat bord bland goda vänner och familjen!

Ja, det är ju =) som ni förstått. =( beror på jobb och lite annat som jag varken kan eller vill vara så detaljerad om då jag egentligen inte vet vad som kommer hända. Men det känns oroligt och saker blir kanske inte precis som vi vill men allt löser sig ju. Jag är så glad att jag har Pontus för han är verkligen en sann optimist. Ibland kan det driva mig till vansinne då han vill göra allt mellan himmel och jord, gärna inom loppet av några timmar och inget är aldrig några problem men oftast är det himla skönt att han alltid finns där och säger att "det löser sig, baby, det gör det alltid". Och ja, så länge vi har varandra vi lilla familjen så är allt bra!


Kommentarer
Postat av: Annie

Så är det verkligen! Så länge alla i familjen är friska och mår bra å går resten att lösa! =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback