Ledig!

Nu är jag ledig två dagar, perfekt då det ju vankas kalas på lördag för Mirabelle, ja och kanske för mig på ett hörn ;0) Mamma, pappa, momor och morfar kom idag redan men de bor i en stuga i Hamra tillsammans. Sen på söndag kommer dock mamma och pappa "flytta in" hos oss då de stannar någon dag till. Jag jobbade ju idag men de var iaf in och tog en snabbfika så vi fick heja lite. Imorgon ska vi dock vara med dom hela dagen och kvällen, eller ja Pontus jobbar på dagen men jag och Mirabelle iaf. Vi ska gå på byn, åka till Djupdalsvallens våffelstuga vid Mittåkläppen och sen på kvällen ska vi ut och äta på Veras i byn. Mysigt! På lördag är det ju kalas och även om vi sagt att det börjar 16 då vi ju ska ha middag så lär ju halva dagen gå åt till förbereselser och så men lite ska vi väl hinna göra då med.

Det är helt sagolikt väder här, äntligen! Det har ju regnat och varit svinkallt sen typ midsommar men nu har det varit fint någon dag och verkar ju ska vara så hela helgen, jippie! Att jag dessutom är ledig är helt otroligt för de dagar som varit regnfria har jag alltid jobbat. Och ja, jag menar regnfria för varmt sommarväder har det inte varit även om det varit uppehåll. Men bor man i fjällen så gör man. Längtar faktiskt till vintern lite, så fint här då. På hösten med, ja det är mycket fint att se fram emot egentligen trots att jag ölskar sol och värme. Men jag har ju liksom fått vant mig vid att det inte är så här och därför lärt mig att uppskatta alla väder och årstider bättre. Fjolhöst var helt oberipligt vacker. Lite regn och ingen rejäl frost så tidigt som gjorde att löven föll av utan i flera veckor stod fjäll och skog i brand av alla fina färger på träd, buskar och gräs. Åh, så vill jag ha det igen så vi kan vara ute på fjället! För även om vi nu ska jobba "om varandra" i stort sett hela tiden i höst så måste vi ju kunna få till någon dag eller helst helg. Skulle vilja åka till Östersund och gå på dejt med, vi firar ju faktiskt 10 år nu i september, är väl värt att fira?! =) Sist vi var på dejt bara jag och Pontus var i februari och gud så skoj vi hade!

Just nu är Pontus på jakt efter en öring (kan vara fel, lyssnade inte så noga) som han såg nere vid badplatsen då han och Mirabelle var där i eftermiddags. Den var tydligen där och vakade hela tiden så han tog cyklen och spöet nu för att se om han kunde få upp den, eller någon annan. Han ska iaf få komma iväg och fiska på riktigt med min pappa nu söndagkväll-måndagförmiddag, kul för dom!

Nä, nu ska jag slötitta på TV. Är väl snart dags för Scrubs och det där köret va?



Favoritbilden i alla kategorier. Mirabelle och Pontus på flatruet, september 2008.

Kommentarer
Postat av: johanna

Grattis på födelsedagen Mirabelle! Tjoooho! 1 bast! <3

Postat av: Elleonora

Grattis till lillgumman på födelsedagen!!



Ingen bäbis, än...



Ha det så bra! Kram kram!

2009-08-08 @ 10:03:35
URL: http://elleonora.wordpress.com
Postat av: lina o Spenca

Stor grattis på dagen, till Mirabelle. Och till ett helt år som föräldrar Lina och Pontus.

Kram Lina och Spencer

2009-08-08 @ 11:31:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback