Mirabelle ammar morgon och kväll

..och idag klockan 14.00 helt plötsligt. Hur blev det så? Jag hade ju bestämt att det var morgon och kväll som gällde nu och det har funkat fint i typ två veckor. Min enda förklaring är övertrött bebis som vill ligga så nära, så nära, som spottar ut nappen och gosar in sitt söta fjuniga huvud i min svettiga underställlströja och som smeker mitt ansikte med sina små söta händer samtidigt som hon ger ifrån sig små suckar med gråt i. Vad kan en mamma göra som är så kär, så kär i sin dotter? Tänker inte ens fundera på om det var rätt eller fel att "bryta" vår pågående succé med amning morgon och kväll. Ska fortfarande försöka hålla mig till morgon och kväll, då jag tycker det är skönt och då Mirabelle normalt inte söker bröstet. Men ibland blir det så här och det är inget mer med det.  

Kommentarer
Postat av: Elleonora

Det är ganska skrämmande att det går så fort. Alltså... Kommer jag att Hinna ALLT?? Uscha! Sakta ner nu,hihi ;) Närå, men det känns verkligen sååå spännande. :)



Postat av: Sara

Hej,



Jag brukade ju bo i London så känner alltid lite extra när vi är där, men trivs bra i "lilla" Brighton nu när vi har Axel, London är lite för crazy, men kan sakna det ibland : )



Visst drar man sig för att ta bilder på en ledsen bebis, men ibland är det nästan komiskt ha ha -

http://swedishmumuk.blogspot.com/2009/01/axel-woke-up-on-wrong-side-of-bed-today.html



Sara x

2009-02-02 @ 20:42:23
URL: http://swedishmumuk.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback