Det lyckades!

Vi hade ju bestämt att vi skulle äta mysmiddag efter Mirabelle somnat igår, så länge det inte var typ efter 23. Hon somnade strax innan 21 och vi fick en alldeles underbar vuxenkväll utan TV men med god mat, gott vin och framför allt gott sällskap! Vi gick inte och la oss förrän vid 01 men Bella hade det goda smaken att vakna 7.20 och ammade men somnade sedan om i vår säng till 8.40. Jag är så glad att hon sover så bra som hon gör! Hoppas verkligen det fortsätter, även om jag såklart inser att ju äldre hon blir desto tidigare blir mornarna, men då också förhoppningsvis även kvällarna. Det är verkligen sedan vi börjat med den nya matregimen som sömnen varit så här bra, även om den aldrig varit något att klaga över direkt. I samma veva som vi började med regimen så slutade hon nattäta, även om hon succesivt flyttade tiden längre och längre mot morgonen redan innan.

Ska nog ringa på BVC på måndag. Vi har inte varit där sedan mitten av december och jag är nyfiken på hur hon väger och mäter. Mätte henne med måttband häromdagen och fick det till 73 cm. Kanske inte är så mycket, men över 70 är hon garanterat. Gissar på en vikt king 8.5-9 kilo kanske. Ska ju ta spruta med ju i och med att hon blir sex månader den 8/2. Sex månader, helt sjukt! =)

Idag har vi varit med Hanna, Marcus, Vincent och Tristan. Vi åkte till Buskavallen In och lunchade och vilket väder det var! Blåste och snöade men det var mysigt att sitta inne iaf, även om maten var dyr och faktiskt rätt trist... Bella hade dock sovit lite för lite så hon blev ledsen och övertrött på slutet då vi satt och åt. Men då la vi henne först i Tristans vagn, sen roade Marcus henne, sen jag men tillslut blev det för mycket så Pontus gick ner på nedervåningen där det var lugn och ro och då lugnade hon ner sig. Sen sov hon en stund i Pontus knä och då hon vaknade var hon sig själv igen!

Nu sover både Bella och Pontus i vår säng, haha. Pontus blev så trött på vägen hem så de tar igen sig lite, sötnosarna. Vet inte vad jag ska hitta på. TV erbjöd inget förutom Top Model Canada men nja...Blir nog lite slösurfande!

Kommentarer
Postat av: Jennie

Ojoj, va stor hon är lilla fröken. Hon väger lika mycket o är nästan lika lång som Wilma snart. Vi väntar på kallelse för 10 månaders koll, ska bli intressant att se hur stor hon är nu. Skulle tippa 9 kg och 76 cm. :)

Postat av: Sophia

Tänk vilka duktiga bäbisar vi fått! Eller är det vi föräldrar som är duktigast kanske ;)??



"masken" är precis som du skrev, en amningskudde. Ett av de bättre köpen jag gjort, funkar till det mesta.



Ha en skön söndag!

2009-01-25 @ 12:32:48
URL: http://sophiaolsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback