Bella i Östersund!

I skrivande stund är som sagt Bella med pappa-Pontus i Östersund. Det går jättebra, förutom att min (Pontus) otroliga förmåga att kunna hitta precis de saker jag vill köpa i affärer, som alltid retat gallfeber på Lina, tycks ha försvunnnit. Vi har sprungit i affärer bokstavligen halva dagen utan att vare sig hitta de rätta shortsen eller ett par skor. Så nu är jag bara en vanlig dödlig igen. Typiskt.

Nåväl, en bra bebis-entertainer tycks jag fortfarande vara i alla fall, till Bellas förtjusning. Igår, när det regnade hela dagen, var vi precis som alla andra sommarlediga barn och föräldrar på Djungelland i Östersund och idag, när solen sken, var vi återigen på exakt samma ställe som precis alla andra, nämligen Frösö Zoo. Att vara på Zoo var en spännande upplevelse. Vi har sett tigrar, matat getter och blivit revir-pinkade på av ett lodjur. Strax därefter somnade Bella, som fått en kort förmiddagslur, så jag och Bellas farmor fick gå x antal varv till och se samma djur tills dess hon behagade vakna så att vi kunde åka hem.

Hemma igen blev det gåträning med gåvagn runt hela innergården, så sömnen gav sitt.

Igår var jag och mamma (alltså farmor) och käkade på restaurang Mikado i Östersund vilket var en helt enastående upplevelse! Japansk mat av en typ världskänd stjärnkock som öppnat i Östersund (efter att det brunnit i Brunflo). Alla kreationer och all utsmyckning är ätbar, gjorda av grönsaker och annat. Efterrätten var till och med spritzad med 24-karats guldflan! Sjukt kitchigt men också lite häftigt därefter.

Imorgon kommer Lina och då bär det av mot Åstön utanför Sundsvall. En rapport lär komma!


Bella har lärt sig att ställa sig i lära-gåvagnen. Här i farmor och farfars vardagsrum.

   
(1) Bella i en minihoppborg på Djungelland, (2) Framför tigrarna på Frösö Zoo,
(3) Uppenbart är detta inte endast ett tigerproblem.


Ibland kan sponsringen bli smått absurd: "OBS! Rör EJ djuren (dvs sebrorna), Lithells ska göra korv av dem!"


Bella gåtränar på innergården.

Kommentarer
Postat av: Lina

Åh, mammas Bella-bus-bäbis!! Ska bli så kul att träffa er imorgon, har längtat efter er på ett alldels lagomt vis!

Postat av: Sophia

duktiga Mirabelle som går så fint med gåvagnen. Nora visar inget som helst intresse i att gå. Krypa funkar ju så bra liksom ;). Hoppas ni får en härlig weekend tillsammans hela familjen.

2009-07-22 @ 23:15:39
URL: http://sophiaolsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback