Utemöbler

I vår (helst kanske innan påsk, då vi ju hoppas på massa sol då vi ska ha halva släkten här) ska vi köpa utemöbler till balkongen. Balkongen är ganska stor men vi vill ändå ha en smidig möbel som är lätt att ta undan för vintern och som inte tar plats. Dessa från Ikea (serien Bollö) verkar ju rätt bra, eller? Bordet kanske ser lite instabilt ut? Fint är det iaf! Billigt, såklart. Bord, en soffa, två stolar + fyra dynor för 1672 kr. Vore smidigt att köpa det nu om tre veckor då vi ska hem till Sundsvall. Känner jag Ikea rätt så kommer allt att ligga i små platta paket vilket är bra då vi måste få hem dom hit till Funäs. Bilen brukar vara rätt välpackad ändå med vagn och andra saker som måste med.




Alla bilder från Ikea.se

Kommentarer
Postat av: Evan

Hej Lina! Kikar in här då och då för att läsa om hur ni har de där uppe. Mirabelle är verkligen en sötnos! Möblerna från Ikea är helt okej, vi köpte dem i fjol för att ha på vår balkong. Perfekt att de inte tar så stor plats samt är relativt billiga. Kram från Eva, Mattias och Axel!

Postat av: Alex

Hallå där! Även om det visserligen var ett tag sedan jag publicerade ngt inlägg så finns bloggen kvar. Men med en annan adress bara. Du har den i länken. Jag insåg att man kunde googla mitt namn och tidningens namn och hamna på bloggen. Det har jag ingen lust med. Men kom in till den nygamla! haha.

2009-03-02 @ 16:18:10
URL: http://osynligtord.blogspot.com
Postat av: lena

Hejsan Lina!

Jag har precis börjat blogga och jag läser din blogg väldigt ofta. Undrar hur man gör när man vill sätta in ett inlägg med en you tube film? Vet inte vem jag ska fråga men kom på att du kanske visste!!=) tack för en bra blogg, ni ser ut att ha toppen mysigt uppe i norrland.

2009-03-02 @ 18:32:04
Postat av: Lina

LENA: Kul att du läser! Om jag vill läsa din då? Adress? =)



Om du har en blogg.se-blogg så gör du så här:

- Ladda upp filmen på You Tube

- Titta/klicka på på filmen på You Tube. Till höger på skärmen då står det massa info om filmen, kopiera allt i rutan "bädda in"

- Öppna ett nytt inlägg på blogg.se

- Klicka på knappen "Ändra redigerare" som finns längst ner till höger. Då blir texten i ett annat typsnitt om du testar att skriva något

- Klistra in all information från "bädda in" på You Tube

- Klicka på "spara och publicera"

- Klart!

- Obs! Klicka inte på "föhandsgranska", då brukar det försvinna då man går tillbaka.



Finns säkert ett mer rätt sätt men detta tipsade Sophia om (http://sophiaolsson.blogg.se) och det funkar för mig!



Lycka till!

2009-03-02 @ 20:07:24
URL: http://linalindstrom.blogg.se/
Postat av: Jennie

Härligt att få uppleva en hel vår i fjällen, blir lite avis faktiskt! Tänk va bruna ni ska bli, sitta på balkongen o sola fjällsol!

2009-03-03 @ 20:03:02
URL: http://jennie77.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback