Måndag = myskväll!

Pontus jobbade ju hela helgen, inkl kvällar så vi tog igen det ikväll med god mat, lite vin och mys. Vi åt öring som Pontus fiskade i lördags med en av eleverna, alltid extra roligt att äta egen fisk! Det var supergott med potatis, hollandiesås och haricot vertes till. Vi drack vitt vin med vilket vi mycket sällan gör, ja dricker vin överlag förvisso, men framförallt vitt. Tycker mest det är surt men idag, då det var rejält kylt och till god fisk var det faktiskt gott!

Mirabelle har varit på bra humör hela dagen och kvällen och var vid gott mod 99,9 % av tiden under middagen med. Då jag hade en liiiten klunk vin kvar lessnade hon så Pontus fick avvika och påbörja nattprocesuren med ny blöja och pyjamas. Sen var det läsning och sång med hjälp av Chester, Acnes nalle. Det är en favorit just nu, mycket att pilla på med flugan och allt. Så med Chester i sängen och lite sång så somnade hon ganska snabbt, skönt!


 
 

Kommentarer
Postat av: Elleonora

Men åh... vin! :) Mummit!



Längtar efter rosévin... konstigt de där.

Ha de bra.

Postat av: Lina B

Hej!

Jag hittade in på din sida via en annan blogg. Vill bara säga att er dotter har väldigt fina kläder! Inte bara jollerrosa och strumpbyxor, utan sköna och fina kläder i olika färger! Kul att se!!

2009-05-19 @ 14:21:57
URL: http://vintertjarn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback