Pust!

Efter en dag med en trött, och därför också lättretlig Mirabelle så är det nu tyst i huset. Mirabelle somnade inte förrän kring 22.00 efter att Pontus burit henne i Babybjörnen. Vi testade båda två att ha henne nära i sängen, att sitta vid spjälsängen, att gå, att sitta i soffan...Allt fungerade i typ fem minuter sen blev hon ledsen igen. Men till slut fixade alltså Pontus det, skönt! Vi är ju så grymt ovana att hon 1) är sjuk 2) inte somnar hur lätt som helst för natten så vi var lite trötta här ett tag, haha.

Pontus är ledig imorgon med men vi ska inte göra något speciellt. Blir inget kyrkis heller, även om hon skulle vara pigg imorgon. Hon kräktes ju trots allt imorse så dumt att chansa utifall det skulle smitta. Nu säger Pontus att vi kanske ska gå runt sjön imorgon, så ja det kanske vi gör! Är ju en bra bit men det är ju bara bra för Mirabelle som ju sover bäst ute. Det gjorde hon även idag, trots feber. Men hon var lagomt klädd och nerbäddad i fleeceåkpåsen så hon hade det alldeles lagomt varmt och gosigt. Fleeceåkpåse!? kanske vissa tänker nu? Ja, är det 2-3 plus och nordanvindar med snöflingor i så!

Nu ska jag göra en av de allra mysigaste sakerna jag vet; sova i soffan medans Pontus kollar på TV. Innan jag gör det borstar jag tänderna och så och sen är det bara gå till sängen och sova vidare. Vardagslyx! ;0)




Jag och mini-baby på Skansen i fredags.
Ganska najs med sol, 15 plus och uteservering...

Kommentarer
Postat av: sara

vi är också hemma och kräks....eller isa menar jag...

2009-05-13 @ 10:18:10
Postat av: Jennie

Vad härligt ni ser ut ha haft det! Roligt med en liten tripp.

För vår del ser fredag ut att passa bäst, men det skulle ju va kul om vi inte ses så himla sent, så vi får umgås med barnen lite oxå, eller hur?! Normalt sett somnar Wilma mellan 19-20 på kvällarna. Fredde & Elin kunde nog då oxå, så då blir vi allihopa samlade igen. Kul kul!

Så vad säger ni?

2009-05-13 @ 10:33:27
Postat av: Hanna

hej hej hur mår ni? Det är mammapappa fika hos oss i morgon vid 16 tiden kram kram från mig=)

kommer några mammor från lyrkis också


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback