Jag är Lynette Scavo

Bella var ju med mig på personalmöte idag och visst hade man kunnat tänka sig att det skulle bli som avsnittet i Deserpate Housewives då Lynette tar med sig dottern på en anställningsintervju? Cool karriärkvinna med bedårarande bebis som fixar allt, samtidigt. Jorå, Bella var bedårande och det var inga som helst problem men så cool och karriärig kände jag mig inte, haha. Men å andra sidan är jag väl inte så helt enkelt. Men mötet gick iaf bra även om det inte blev så detaljerade planer om tider som jag hade hoppats men jag vet iaf att jag jobbar på lördag och tors-sön nästa helg.

Ska bli så kul nästa helg då vi öppnar på riktigt! Men också lite nervöst, men det är också som jag är, haha. Tänker på massa saker som kan hända men som aldrig händer, på allt jag inte är 100 % säker på och så vidare och så vidare. Men! Jag vet också med mig själv att efter en tid på ett nytt ställe så känns allt kanon och jag förstår inte vad jag var orolig för. Know your self! ;0)

Nu ska Pontus iväg och spela innebandy. Sedan i somras, då det var "byfotboll" två dagar i veckan har han blivit riktigt sportig! Nu i höstas då fotbollen byttes ut mot innebandy så köpte han en klubba och spelar två gånger/vecka nu med. Själv tränar jag inget alls, skönt det med :0) Men jag ska göra nytta nu iaf, ska fortsätta på kursen vi ska göra i och med jobbet, om värdskap och härjedalens historia och så. Faktiskt rätt intressant men grymt mycket! Kring åtta effektiva studietimmar ska det ta. Har väl hunnit 1/4 så dags att göra lite mer då jag måste vara klar innan lucia...




Skumt, men söt såklart!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback