Jobb, dagis och snö

I helgen har Pontus föräldrar + syster varit här och vi har haft väldigt trevligt. I fredags blev det hemmagjord pizza framför Idol/Skavlan och sen sängen då vi skulle vara i slalombacken tidigt. Sagt som gjort, strax efter 10 var alla utom Bella och farmor i backen, de valde att ha en hemmadag istället. Det var ju jätteroligt för mig och Pontus som då fick åka helt fritt utan att behöva tänka på Bella alls. Så vi kramade verkligen ut allt som gick av dagen. Vi åkte alla pister som öppnat (Tänndalen har öppnat halva systemet och det är inte ens december!) och vi tog "bara" en timmes lunch. Jag åkte slalom och det blir verkligen roligare och roligare. Jag tror mig bli bättre och bättre med, kanske hör ihop? =)

Klockan 16 började jag jobba i Ramundberget och jag jobbade till 23 så jag var rätt slut i låren efter först en heldag i backen och sen "stå-och-gå" i sju timmar. Det var tacobuffé för tre norska längdgrupper och allt gick bra. Fick chansen att bekanta mig lite mer med köket, kassan, disken och nästan alla arbetskamrater så det känns super nu inför fredag då vi öppnar för alla! På torsdag ska vi fixa det sista och sen jobbar jag hela helgen vilket känns bra så man får komma in in det innan jul- och nyårsruschen.

Idag har vi haft en skön slappardag. Lotta och Claes åkte till backen igen men jag, Pontus, Bella och Marie gick på byn och fikade istället. Vi skulle kolla lite i affärer men inget var öppet så vi satt på Villan över tre timmar istället. Bella sov förstås där också, dock bara en timme men trots lite gnäll på eftermiddagen så klarade hon det rätt bra ändå. Då hon var som grinigast nu ikväll klädde hela familjen på sig täckkläder och reflexvästar och så gick vi på snowracerpromenad. Bella tyckte det var superkul så vi var ute nästan en timme, jätteskönt!

Imorgon börjar vår lilla tjej på dagis. Både jag och Pontus är förväntansfulla och positivt inställda så vi tror det kommer gå bra. Imorgon ska vi båda två vara där men sen kör Pontus ensam tisdag och onsdag och sen är tanken att inskolningen ska vara klar. Hoppas det! Hon kommer gå hela veckan men tordag och fredag går hon inte så långa dagar, men det gör hon under inskolningen, vilket är idén med tredagarsinskolning.

Återkommer med dagisrapport!


   
  

  


Kommentarer
Postat av: Maria

hoppas det går bra idag! Antar att ni kommer ha en trött tjej där hemma ikväll:)

2009-11-30 @ 13:24:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback