Resumé

Oj, nu var det längesedan jag skrev nåt. Det har hänt en del men det mesta har att göra med mitt nya jobb. I måndags och tisdags var det Kickoff och onsdag torsdag lite jobb. Jag ska ju jobba på Rudolf i Ramundberget och de har inte öppnat än (jo, alltså hotellet och vissa restauranger har ju öppet men inte backarna eller Rudolf) men vi har städat och donat idag och mest bara försökt smälta alla intryck och lära sig namnen på alla nya arbetskamrater. Bara inom restaurang är vi drygt 50 anställda, sen tillkommer ju lift, sportbutikerna, reception, städ och massa annat. Kickoffen var väldigt rolig och lärorik och det verkar vara sköna människor. Blir nog en rolig vinter!

Annars har Bella och Pontus varit sjuka. Bella har haft feber, hosta och rinnande näsa och blev frisk i tisdags efter en veckas sjukstuga. Nånstans där i mitten blev Pontus också krasslig på samma vis men utan feber. Men de var båda två väldigt trötta och familjen var i stort sett isolerad vilket var sådär såklart. Pontus pappa var iofs här mellan lör-sön men då var hon lite halvhängig fast det var kul med besök ändå!

Nu ska vi bara njuta av helgen som familj! Snart ska ju jag börja jobba på riktigt och Bella ska in på dagis. Hua, vilken omställning det kommer bli! Jag har inte direkt gått och saknat henne nu på dagarna men då jag kommit hem har jag verkligen insett att jag varit borta och då kommer en känslosvall typ att "nu har jag missat massa Bella-tid!", men så är det ju, på gott och ont. Vi satsar iaf helhjärtat på att kunna vara lediga alla tre i sommar. Vore så kul!



Kommentarer
Postat av: Maria

Hej! Förstår att känslorna är tudelade av att börja jobba och att Bella börjar dagis. Både roligt och sorgligt på samma gång, men en ny epok i livet för er, som säkert kommer bli toppen!

2009-11-20 @ 09:50:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback