Ännu en dag med snowracer, dock utan kraschar

  

 

1) Man måste gå upp för att... 2)...få åka ner! 3) -wiiiee 4) Gosig kind i profil, glad mamma 5) Bella och Pontus 6) Bella börjar lessna 7) Ja, man ser ju tänderna iaf, haha!


Annars har vi lagt på de nya vinterdäcken på lillbilen (tack pappa!), tagit en prommis, skissat på vårt drömboende, drömt oss bort på hemnet, ätit ärtsoppa (lunch) och stekt ris med biff (middag). Bella åt givetvis båda rätterna och tyckte det var väldigt gott! Soppan tjockade vi ihop med cous cous så hon kunde äta själv och riset och biffen gillade hon verkligen även om hon drack mycker mer vatten än vanligt då den var kryddad med bland annat ingefära. Men kul att hon gillar allt, verkligen!

Sen så har vi lekt massor på hennes rum och pratat med farmor och farfar via webbkamera. Då var hon så trött så hon bjöd inte på några tricks direkt, men det gjorde ju farmor och farfar så, haha. Nu sover hon och jag och Pontus ska väl softa i soffan tror jag. Funderar på att se the Wrestler, har ju fått bra kritik?!

Ciao!


Kommentarer
Postat av: isa igen

isa och hennes mamma och pappa undrar var bella har hjälmen?det måste man ha när man åker kälke! :)och så hälsar isa att bella måste hämta posten i morgon :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback