Det blev bad ändå!

Imorse kände sig Pontus piggare och Bella var helt symptomfri från förkylningen om man bortser från någon genomskinklig droppe snor som dyker upp (eller ner, egentligen) då och då så vi bestämde oss för att bada på Hotell Funäsdalen. Trots att vi bara badade i cirka 20 min (vattnet är inte bebisvarmt) så har det tagit hela dagen ändå, rent planeringsmässigt. Vi ville att Bella både skulle ha sovit och ätit lunch innan så vi kom inte iväg förrän vid 13.30, då även vi ätit och druckit kaffe. 

Väl i poolen var hon sådär typiskt måttligt Bella-inspirerad; absolut inte ledsen eller rädd men inte heller glad eller uppspelt. Hon mest bara var. Pillade lite på vattnet och skrattade en kort stund då det plaskade och sen blev hon förtjust i en boll som fanns där men annars tyckte hon väl mest ingenting om det hela, haha. Hon har inte badat i pool sedan innan jul så vi är ändå glada över att hon inte var rädd för vattnet.

Sen kom vi hem och hon fick mellis ute i form av banan på stående fot, bokstavligen, då hon vägrade släppa sin gunghäst som för tillfället står på altanen. Sen gick vi en lov med henne i vagnen då hon höll på att somna redan då vi cyklade hem från hotellet. Som vi trodde somnade hon, har väl sovit 30 minuter nu tror jag. Tänker väcka henne kring 16.30 så hon somnar ikväll, men det brukar som sagt inte vara några problem ändå. Nio kvällar av tio sover hon 20.00, oavsett eftermiddagslur eller ej. Vi är så glada och tacksamma att hon sover så bra!

Ikväll är det Idol, äntligen är den vanliga TV-tablån tillbaka!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback