Jobb, svärföräldrar och massa god mat

Så har min helg sett ut! Claes och Marie kom hit på fredagkväll och vi torterade Bella från typ 18.50 till 19.30 då de äntligen kom, ja vi höll henne vaken alltså trots att hon nog hade somnat bums redan innan 19 om vi lagt henne. Men vi ville att de skulle få träffa henne en stund och precis som vi misstänkte så la hon i en sista växel då farmor och farfar kom och var pigg och underhållande under cirka en timme innan hon somnade efter vi avnjutit en helt underbar god älggryta och ett glas vin. Mumma! Pontus hade lagat och den var verkligen himmelsk; älgbog som fått koka 1,5 timme, morötter, kantareller, grädde, kryddor och kokt potatis och gelé till. Värsta lyxen ju, egentligen, då man sällan orkar göra långkok längre. 

På lördag var Pontus och Claes och fiskade medan jag jobbade och Marie och Bella hade qualitytime. På kvällen bjöd Claes och Marie på trerätters; kantarelltoast, briefylld kycklingfilé lindad med bacon och potatisgratäng och glass med hemmagjord varm jordgubbssås. Mycket gott även det!

Idag jobbade jag någon timme bara och resten av gänget var i lekparken och fikade lite på byn. Då jag kom hem på eftermiddagen lagade vi fisken som Pontus och Claes fick under lördagen, hur gott som helst! Öring stekt med timjan och salt och potatis och sallad till. Enkelt men ljuvligt!

Nu har jag nyss lagt Bella och vi ska mysa i soffan. Ska fortsätta äta såklart, haha. Det blir toast med brie och tomat bland annat och så lite godis till dessert. Vi ska hyra "Revolotionary Road", tror på den!




En av två fina firrar som vi åt med andakt!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Mums vilken god mat ni ätit hela helgen! Brie är det jag längtar efter mest nu under grav. Har beställt en stor ostbricka av M att mumsa på efter förlossningen :)!



Ha en bra vecka!

2009-09-06 @ 21:11:11
Postat av: Jeanette

Det var jag som skrev kommentaren ovan :)

2009-09-06 @ 21:11:49
Postat av: Mariana

Nu blev jag nästan lite hungrig...bara massa smaskens. :-)Hoppas allt är toppen med er. Kram

2009-09-06 @ 22:06:58
Postat av: Elleonora

Men gu vikken firre :) Riktigt fin!



Tänkte bara höra, läste på Facebook att ni skulle till Sundsvall något... ni är ju väldigt välkomna till oss om ni vill! :) Bara att höras av.



Kram kram!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback