Ändrade planer

Blidde inget bad idag. Då jag precis lagt fram badkläderna kom ett sms från Hanna som undrade om vi inte ville komma upp och hänga. Hm, kallt vatten vs varmt kaffe? Jo, det blev så. Dessutom fick ju Volvon stå med motorvärmare där så det gick fint! Som vanligt blev det inte bara kaffe, nej då vi fick middag med! Bella och Vincent åt fiskbullar och jag, Hanna och Tristan åt tortellini med nedrörd färskost och småtomater, super! Hanna åt mägelost men det kan ju inte jag äta, tyvärr, men philadephian var superb den med!

Barnen var på bra humör nästan hela tiden så vi hade det väldigt bra där uppe. Jag höll dock på att drabbas av panik/mammaångest/räddattack då jag för några sekunder trodde att Bella antingen brutit eller iaf stukat foten. De hoppade från soffan ned på madrasser och kuddar och tydligen så hade madrassen rört sig lite så då Bella hoppar för typ tionde gången så börjar hon grina direkt då hon landar och verkar verkligen ledsen. Hon tar sig för foten men jag ställer henne upp och säger "få mamma se om du kan gå då?", såklart helt säker på att det inte var något allvarligt, men då hon då halta och grina mer börjar jag ju bli lite rädd! Men Hanna klämde och kände medan Bella satt i mitt knä och Bella sa inget och efter bara några minuter var hon på benen igen, skönt! Är ju inte världens lättaste grej att få vård där vi bor direkt! =)

Efter en hel eftermiddag och kväll där uppe somnade Bella superfort. Skönt det, hoppas hon sover iaf till 07 imorgon för då är det dagis hela dagen lång igen. Men sen är hon ledig tisdag + onsdag med Pontus, skönt. Den här veckan som varit är ju "grisveckan" då vi knappt ses men nu den som kommer är jättebra. Dessutom är vi lediga hela helgen tillsammans! Wiiiieee!

Appråpå rubriken, det är inte bara idag det blev ändrade planer. Det blir tyvärr inget bröllop i sommar. Vi ska absolut gifta oss, kanske redan i vinter eller nästa sommar, på precis samma ställe och vis, men inte i sommar som vi tänkt alltså. Det går inte ihop varken ekonomiskt eller tidsmässigt med flytten, tyvärr. Det känns förstås lite trist men att gifta sig, börja nytt jobb, bli tvåbarnsföräldrar och flytta till en storstad är väl kanske att ta i på en och samma sommar? Så vi strök alltså bröllopet, resten är ju svårare att ändra på! =)

Trevlig söndag!

Kommentarer
Postat av: Maria

vad tråkigt att ni fick ställa in bröllopet, men jag kan förstå, det är nog mycket ändå för er nu! Kan vara härligt att ha något kvar att se fram emot också!:)

2010-02-22 @ 14:07:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback