Familjehelg

Vi är ju som sagt lediga, och på samma ställe, tillsammans hela helgen och wow vilken lyx! Igår staratade jag och Pontus helgen med att unna oss en middag på tu man hand. Mirabelle äter ju alltid med oss annars, vi tycker det är viktigt att redan nu ge henne en känsla av att vid middagsbordet samlas man och pratar om dagen och så. Just nu är ju inte Mirabelle inte så fasligt intresserad av våra historier om jobb och annat så då hon har ätit upp vill hon mest bara busa runt, på de vanliga stolarna helst. Men vi tycker ändå det är värt det, allt som ofast =) Men då är det också extra skönt att då och då äta ensamma, så det gjorde vi igår. Vid 21 blev det finmiddag här; älgfilé, potatigratäng, sallad och rödvinsås. Så gott, fast jag ju såklart hellre ätit mitt kött blodigare och druckit rödvin till men well done och alkoholfri öl funkade dint ändå!



"Jo, det är jättekul att posera gumman, leeee!"


Sen såg vi Solsidan, så himla roligt verkligen! Och ja, sen somnade jag i soffan i stort sett, haha. Är ju jämt kvällstrött men nu som gravid och dessutom fredagkväll efter en hel arbetsvecka så gick det nog fortare än vanligt.

Imorse åt vi gemensam frukost vid 8.30 och sen packade vi ihop oss och åkte till Ramundberget och Lillramis! Mirabelle lekte först ute nästan en timme men sedan ville hon gå in. Inne finns massa leksaker och en hel lekhall så det lockar ju såklart. Dockvagnar, dockor, docksängar och nallar är favoriterna så hon kommer kanske bli som jag; en dockjunkie! =) Jag älskade dockor och senare Barbie, som fortfarande är en favorit. Jag vet att många anser att hon ger helt sneda ideal och är väldigt tjejig och det kanske är förvånande för vissa att jag är så förtjust i henne men jag väljer att se allt det positiva; hur många "tjejleksaker" uppmuntrar tjejer att försöka bli president, att vara läkare, att köra rally (
se kusin Isas blogg, hur coolt som helst!) och så vidare. Barbie har gjort allt det där och det gillar jag! Tjejer kan liksom, fast det är förstås jäkligt trixigt att köra rally i högklackat ;0)

Lillramis var det ja! Efter att Mirabelle lekt sig nöjd fick hon lunch och sen somnade hon gott ute i vagnen. Då passade vi på att äta en lugn och skön lunch på mitt jobb, Rudolf. Vi hann både äta burgare och dricka kaffe och semla/krämbulle innan lilla damen var på hugget igen. Hon vaknade i precis lagom tid för att hinna träffa Mickelina på Lillramis, som t.om fick en kram! Vid 14.30 var dock Mirabelle nöjd med ståhejet och började knorra lite. Då frågade Pontus om hon ville åka hem och kolla på Teletubbies "mmm!" sa hon då så så fick det bli! Så nu sitter föräldrarna med varsin dator och dottern i soffan, soft lördageftermiddag!


  
Gräva, bygga, förstöra

  
Både att åka ner och upp är kul då det finns lift!

 
"Hmm, kan man äta dom här?"


Ikväll blir det taco och melodifestival och imorgon blir det längdskidor till Malmbäckstugan. Så gött! Fast lite avis är jag på mamma och pappa, Marcus och Maria, Tuva och Nora och Ulla och Håkan som flyger till Thailand ikväll. Skulle sitta fint med sol och bad men efter vinter kommer sommar, även till kalla norden!

Kommentarer
Postat av: Jennie

Hon ser så stor ut nu Bella, motför när vi var till er i oktober. Måste ha hänt massor! Samma sak gäller såklart för Wilma, men när man är mitt upp i det så hinner man inte märka hur fort dom växer på nåt sätt. Ha en fortsatt skön helg, här kureras det inför kommande stora händelse :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback